Kampprogram serie 3 Borup IF - IK Rosendal

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Vigtig sejr over Møldrup: Så skal Borup igen i kamp på eget græs, og dagens modstander er Rosendal. Borup fik en rigtig vigtig sejr og revanche mod Møldrup i lørdags, da Borup mandskabet vandt med 3-4 i en kamp som blev mere spændene end den skulle. Borup var foran med 1-4 til sidst i kampen, og troede de kunne trække den sikkert hjem. Møldrup blev dog sat i gang af nogle personlige fejl for Borup og kom på 3-4. Borup holdt dog denne føring med en mand i undertal.

Dagens modstander: Borup skal tage de først 75 minutter med fra kampen mod Møldrup, hvor Borup var rigtig dominerende i store dele af kampen, og kunne have scoret en del flere mål en resultatet viser. Rosendal må også regnes som et bedre hold end Møldrup. De har et par rigtig gode spillere, og kampen var meget lige i Rosendal, dog trak Borup det længste strå og vandt 2-3 sidst.

Stillingen: Hvis vi kigger på stillingen, må Borup forvente at Rosendal vil gøre alt for at vinde, da de er havnet i den tunge del af tabellen, hvor nedrykningspladserne truer. Borup skal dog se sit snit til at hænge i i toppen af tabellen, da Borup med en sejr kan være med i kampen om oprykning, og slet ikke spekulere på ned rykningspladserne.

Holdet til dagens kamp, er kun ramt af en enkelt karantæne til Anders Tougaard og afbud fra Malik. Ellers er alle mand meldt klar til dagens kamp

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup er top tændt til dagens kamp! Borup skal være klar fra start, og virkelig yde en rigtig god indsats for at få de tre point mod Rosendal. Borup skal hive deres gode spil frem samt deres fighter gen da det vil kræve en rigtig stærk holdpræstation i dag.

Serie 5 spiller også hjemmekamp kl. 1600, så udsigt til en god fodboldeftermiddag i Borup. Der er fadøl og grill klar under halvtaget.

Se hele kampprogrammet via dette link.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: