Kampprogram serie 3 Borup IF - Doense-Vebbestrup IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Tre på stribe: Borup møder op til dagens kamp med tre sejre på stribe, efter de har slået Møldrup, Rosendal og senest Klejtrup i tirsdag med hele 5-0. Det har også betydet at Borup mandskabet selv kan afgøre om de skal have chancen for at rykke op i serie 2. Meget skal flaske sig, hvis de skal rykke direkte op, men det er nok mere andenpladsen man fokusere på, da de to sidste kampe bliver et par svære opgaver mod hovedretten Doense i dag og Ulbjerg til dessert på lørdag, som bliver rigtig spændene opgør for begge hold.

Dagens modstander: Doense kommer med massere af selvtillid i bagagen, da de er ubesejret i de seneste fem kampe, og senest med en 2-0 sejr over netop Ulbjerg. Derfor tyder det på at det er et stærkere mandskab skal møde her i det omvendte opgør, hvor Borup vandt 1-2 i Doense sidst. Doensen kan med en sejr i dag, også give sig selv lidt luft til bunden af tabellen, så de er helt sikkert kommet til Borup for at tage alle tre point.

Stillingen: Hvis vi tager et kig på stillingen ser det jo fantastisk ud med Borup briller. Borup har selv chancen for at spille deres muligheder, og ser med garanti frem mod et par spændene kampe her til sidst. Vi kan ikke komme udenom er der er lagt i kakkelovnen til en fed slutspurt, især med Ulbjerg i den allersidste kamp, som kan vise sig at være afgørende for begge klubber.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup er maks klar til dagens kamp. Doense vil komme med alt hvad de har, og det kan Borup også godt modstå. Borup skal være villige til at slå sig, være der for hinanden, og spille med den gejst og glæde, som har bragt dem til der hvor de ligger i tabellen. Så den skal have alt hvad den kan trække, for at sætte Ulbjerg under pres til den sidste kamp.

 Se hele kampprogrammet via dette link. 

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: