Borup IF forlænger med træner Kristian Kjær

Fodboldudvalget under Borup Idrætsforening offentliggjorde tirsdag den 13. juli, at klubben har forlænget trænerkontrakten med cheftræner Kristian Kjær for yderligere en sæson. Kristian Kjær kom til Borup Idrætsforening ved årsskiftet 2020/2021, og det har været et turbulent år med mange corona-restriktioner.

Førsteholdet i serie 3 spillede til det sidste med om puljens andenplads og dermed mulighed for playoff kampe om oprykning til serie 2. Der med endte holdet på den gode side af de forventninger, der på forhånd var stillet til holdet i foråret 2021.

Det er altid godt at kunne fremvise gode resultater, men faktisk er der, ved ønsket om forlængelse, lagt mere vægt på, at Kristian Kjær med sin trænergerning er fantastisk til at sætte fokus på motivation og på, at det skal være sjovt at gå til træning og spille kamp.

Derfor er det også et stolt fodboldudvalg, der kunne præsentere forlængelsen i yderligere en sæson. Borup Idrætsforening glæder sig til yderligere en sæson med Kristian ved roret. Det giver udsigt til mange kommende gode fodboldoplevelser på banen og fra sidelinjen.

Annoncesponsor for dette opslag er: