Referat serie 5 - Hersom-Bjerregrav -- Borup IF

Lørdag den 24. april skulle Borup IF serie 5 herrer igen i aktion. Denne gang mod Hersom/Bjerregrav på udebane. Efter sidste kamps nederlag, som var lidt af en afklapsning på 0-6, så var drengene bestemt opsatte på at få point med hjem i dagens kamp.

Borup manglede en del af de faste spillere, men havde til gengæld igen Joachim hvid og Rasmus Abildskov Nielsen med i opstilling.

Vejret var perfekt til en serie kamp og truppen virkede tændte, dog skulle der lige bruges 15 minitters penge før at folk fandt sig til rette inde på banen. Der var også spillere, der havde fået tildelt uvandte pladser, så der var lidt slinger i valsen. Dette resulterede desværre også i, at hersom bragte sig foran. Det rystede dog ikke Borup drengene, som fik udlignet med et fremragende indlæg af Jeppe Bleicken, der sendte den til bagerste område i feltet, hvor Rasmus Abildskov fint kunne stige til vejrs og sende bolden i nettet med hovedet.

Kampen lignede dog så mange andre kampe mod Hersom, hvor Hersom bankede bolde henover forsvaret og busede på, så Borup forsvaret var godt under pres. Midt i anden halvleg fik Hersom alligevel banket bolden ind bag Simon Nielsen i målet. Borup ændrede lidt taktikker undervejs og sendte flere flok fremad dog uden held.

Derfor endte kampen desværre også 2-1 til Hersom, selvom Borup drengene gav alt hvad de kunne. Kampens spiller blev Carsten Gundersen, som også leverede en rigtig go indsats, både på en ny plads i midterforsvaret og som til sidst også blev smidt frem for at få scoret.

Annoncesponsor for dette opslag er: