Referat pokalturneringen - Ørslevkloster IF - Borup IF

Tirsdag aften stod den på pokal fodbold i ØK. Oven på sejren i Rosendal i weekenden, var det et hold med selvtillid og trods udskiftninger, skader og travlhed, så blev det alligevel et stærkt hold, der tog med til Hald.

Borup startede stærkt ud. Borup startede med et hårdt pres, og hurtig boldomgang. Borup kom også foran 1-0 på en hurtig kontra. Hjemmevendte Mathias Dalsgaard med en flot bold i dybden til Johan Nielsen som sikkert scorer på hans friløber.

Det sidste af første halvleg kom ØK mere på bolden, og fik presset Borup længere tilbage. Men de helt store chancer udeblev.

Anden halvleg startede ligesom første. Et aggressivt Borup mandskab med hurtig boldomgang igennem kæderne. Der skulle ikke gå længe af 2. Halvleg før stillingen hed 2-0. Næsten identisk af første mål. En bold nede fra backen af, op igennem ØK’s forsvar. Johan endnu engang i dybden, udenom målmanden. Bolden ind i målet til 2-0.

Herfra stoppede Borup ikke. Debutanten Marcus Enevoldsen kom ind på midtbanen, og styrede den med hård hånd. Vandt duellerne, og holdt gejst i holdet med god energi.

3-0 blev det, efter et flot gennemspillet angreb. Malik tæmmer bolden og hamrer den ind.

Det stoppede ikke her. 4-0 blev det ved Rasmus Abildskov Nielsen. En friløber som blev sparket på stolpen. Rasmus vandt dog reposten. Desværre endte det også med en kollision med et par ØK mænd og stolpen.

ØK havde et par gode dødbolde til sidst, men de blev brændt.

En super Borup præstation. Hvor sejren ikke var for lille. Et skridt tættere på parken. Kampen slutter 4-0 til Borup.

Kampens spiller blev debutanten Marcus med 6 stemmer. Dog var der mange, som kunne have taget denne. Solidt forsvar, Aske god på midten sammen med Simon A, og et stærkt angreb i Dalsgaard, Rasmus, Malik og Johan skal også nævnes.

Annoncesponsor for dette opslag er: