Kampprogram serie 3 Borup IF - Møldrup-Tostrup IF

Første kampe for Borup: Borup vandt det første opgør fortjent med Hersom 2-1. I sidste weekend blev det til et træls nederlag på udebane mod Valsgård som vandt 1-0, hvor Borup mandskabet som minimum følte de skulle have et enkelt point med hjem til Borup, men sådan gik det desværre ikke.

Borup skal op på hesten igen, da Møldrup kommer på besøg. Møldrup har ikke fået den bedste start, selvom vi er tidligt i turneringen har de et point efter to kampe. Derfor må det også være et tændt Møldrup mandskab der møder op til kamp i dag, da der skal nogle point på kontoen. Dog ville det også lune godt på Borups konto, hvis man høster alle tre point, så ligger man sig godt til i toppen af tabellen.

For et par år siden var Møldrup oppe at vende i serie 2, men er de seneste par sæsoner være i den tunge ende af serie 3. Derfor er det et hold Borup skal kunne matche sig med, og trække sig ud af opgøret som vindere i dag.

Puljen er stadig meget åbent da topholdet Ulbjerg spillede uafgjort mod Valsgård lørdag, og derfor er det mulighed for at Borup kan hægte sig på i toppen, så man kommer til at spille med i den sjove ende af tabellen.

Holdet til dagens kamp, er Domino vendt tilbage til truppen. Det samme gør sig gældende for Lasse Braad, der har været med omkring serie 5 her i starten af sæsonen.

Ude til dagens kamp er Mike Lybæk, Mathias Dalsgaard og Magnus Nielsen.

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup er klar fra start, og viser den samme gejst og glæde der har været i de to første opgør. Selvom holdet har været presset i en del situationer, står holdet sammen og kæmper alt hvad de kan for at klare skærene. Det skal holdet også vise at de kan i dag, da Møldrup uden tvivl vil gå efter alle tre point.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se hele kampprogrammet via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: