Kampprogram serie 3 Borup IF - NUGF Viborg

 

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

En meget vigtig kamp for begge hold: I dag er det en meget vigtig kamp for begge hold, da nedrykning stregen er en trussel for begge mandskaber, hvis man ender med at tabe dette opgør. En sejr til Borup ville gøre at de får en del mere luft til den nederste halvdel. For Nørremarken vil en sejr betyde at de kan spille sig fri af nedrykning, og dermed være med i kampen om overlevelse i serie 3.

Borup har et par gode sejre med i bagagen, efter en længere periode uden point. Det er især spillet fra sidste kamp mod ØK, hvor man vandt 0-3, som man skal tage med til dagens kamp. En kamp hvor Borup dominerede og ikke overlod meget til ØK-mandskabet.

Sidste gang Borup mødte Nørremarken vandt på 1-3 i Nørremarken. En kamp der meget nemt kunne have haft et andet udfald, da Borup var under et stort pres store dele af kampen. Men med god vilje og fight fik man hevet de tre point med fra Nørremarken, og det vil uden tvivl blive en faktor igen i dag, da Nørremarken er et godt spillende hold og gerne vil være på bolden.

Holdet til dagens kamp, er der sket lidt rokeringer grundet skader m.m. Tvillingerne Magnus og Johan er begge ude med skader. Nichlas Jensen er også gledet ud af holdet, efter et rigtig fint debut-indhop mod ØK i fredags.

Ind er kommet Magnus Dahl og Jakob Lyngsøe, samt unge Jannik Thorsager der har været godt spillende på serie 5 og til træning.

Annoncesponsor for dette opslag er:

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup er klar fra start, for der er ingen tvivl om at Nørremarken kommer med fuld udblæsning, da de uden tvivl vil gå 100% efter sejren og de tre point grundet deres placering.

Så Borup skal være oppe på dupperne fra første fløjt, og bringe alt hvad de har, være villig til at gå ind i hver en bold for at vinde den. For en sejr til Borup-mandskabet ville pynte på tabellen.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp