Høstgudstjeneste i Låstrup Kirke

Charlotte Kuhr Hensen og Majbritt Skovgaard Møller har bundet årets høstkrans, som her vises frem for dagens fotograf Arne Gejl. 

Søndag den 20. september blev årets høst fejret med en høstgudstjeneste i Låstrup Kirke. Høstkransen var på plads på ærespladsen over korbuen og resten af kirken havde Mette Svendsen flot pyntet med blomster og et udvalg af årets afgrøder. 

John Thomsen spillede trompet til de dejlige høstsalmer. 

Efter høstgudstjenesten blev de udstillede afgrøder solgt ved auktion og Børneklubben Låstrup/Skals havde bagt muffins, som med saftevand og kaffe blev serveret til deltagerne i gudstjenesten. 

Efter ceremonien blev høstkransen flyttet fra ærespladsen i kirken til flyvergraven på Låstrup Kirkegård, hvor 7 allierede flyvere, der blev skudt ned over Låstrup under 2. Verdenskrig ligger begravet. Det er en årelang tradition, så byens borgere og gæster kan se den flotte krans, så længe blomsterne holder. 

Tak til Charlotte Kuhr Jensen, Majbritt Skovgaard Møller for kransen, tak til Børneklubben for kage, tak til John Thomsen for liflige toner fra trompeten og tak til Mette Svensen for flot udsmykning af kirken. 

Se flere billeder via dette link.