Borup Stadion fik besøg fra børnehaven Mariehønen

Børnehaven Mariehønen i Fjelsø holdfoto.

Onsdag den 2. september 2020 var dagen, hvor børnehaven Mariehønen fra Fjelsø skulle holde deres årlige OL-dyst. Normalt afholdes arrangementet sammen med 4 andre private børnehaver. Det er Solstrålen, Ågade, Hvilsom og Bjerregrav børnehaver, der plejer at dyste i forskellige discipliner. 

I 2020 spillede corona-situationen ind på det årlige arrangement. Det var ikke muligt at dyste direkte mod hinanden, så børnene fra Mariehønen skulle finde nye græsgange til deres del af arrangementet. Her faldt valget på den nye legeplads på Borup Stadion i Låstrup, hvor der var masser af plads til dysten og gode nye legeredskaber at boltre sig på resten af dagen. 

19 børn og 3 voksne deltog i løjerne, der både bød på tovtrækning, cykelløb, stafet og meget mere. 

Efter en god dag på legepladsen kunne børn og voksne tilfredse med dagens aktiviteter trætte drage tilbage til Fjelsø i bussen med lovprisning af vores legeplads. Det bliver ikke sidste gang, at børnene fra Fjelsø kommer på besøg i Låstrup. 

I Borup Idrætsforening er vi stolte over, at vores stadion nu er blevet ophøjet til et rigtigt Olympisk Stadion. Det er ikke mange stadions i Danmark, der kan bryste sig af den titel. Samtidig er det dejligt, at gæster udefra har fået øje på vores faciliteter og ønsker at bruge dem. Om 14 dage er det en skoleklasse fra Mønsted, der kommer og bruger vores stadion i 2 dage med overnatning i telte på græsset. 

Se flere billeder fra Børnehaven Mariehønens besøg via dette link. 

Se Mariehønens Facebookside for information om børnehaven og fotos fra besøget i Låstrup.