Kampprogram serie 3 Borup IF - Eastside

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

En meget vigtig kamp for Borup mandskabet: Efter at Borup har fået tre sejre på stribe, er det vigtigt at fortsætte det gode spil til dagens kamp. Selv om det ser ud til at være en overkommelig opgave ifølge tabellen, så skal man ikke lade sig narre, da Borup for tre runder siden netop mødte Eastside. Borup kunne ikke rigtig få kampen under kontrol, som man gerne ville, og Eastside bed fra sig, og kom med alt hvad de havde. De havde et par hurtige folk som voldte problemer for Borup, så det skal der lukkes ned for.

Borup skal fortsætte det gode spil fra i lørdags, hvor Nørremarken blev besejret. Borup skal finde samme spilleglæde frem og viljen til at vinde hver en nærkamp.

Med en sejr i dag, vil Borup kunne blande sig lidt i kampen om andenpladsen, så hvorfor ikke gå ud og give den alt, så de sidste kampe giver noget spænding i toppen af tabellen. Derudover vil Eastside også gøre alt for at få fjernet det store runde 0, som står på deres pointkonto.

Holdet til dagens kamp, er der sket lidt rokeringer grundet skader m.m. Anders er ude efter han pådrog sig en hjernerystelse i kampen mod Nørremarken. Så er Johan tilbage i truppen efter en mindre ankelskade. Oliver Lytzen er også tilbage, efter at have siddet over i kampen mod ØK

Forventningerne til dagens kamp, er at Borup fortsætter med de gode takter fra de sidste par kampe af. For hvis Borup kan få spillet til at køre, så skal man kunne slå Eastside. Der er dog ingen tvivl om at det kræver en holdindsats, og hver enkelt har lyst til at give alt for at vinde denne kamp. Vilje og gejst kan ikke blive nævnt nok!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se hele kampprogrammet via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: