Fodboldafslutning for børn i Borup IF

Forældre og fodboldbørn tilknyttet ”Børn i Fokus” og fodboldholdet U7-U8 mødte fredag den 2. oktober op til udendørs fodboldafslutning på Borup Stadion i Låstrup. Sidste træning på græs var som altid lidt af en attraktion. Ud over fodbold var der medaljeoverrækkelse og fællesspisning efter kampen.

De yngste spillere under ledelse af Sara Nygaard Ambrosius og assistent Alina Elkjær Hermansen var på en lille skattejagt og spillede fodbold på multibanen. Spillere og forældre på det hold var derfor her, der og alle vegne, mens de forsøgte at finde ”skatten”.

De ældste spillere på 6 og 7 år var under ledelse af Henrik ”Junior” Nielsen og Niels Peter Bak-Nielsen med hjælp fra Anna-Katrine Mikkelsen. Har var der først almindelig fodboldtræning og bagefter var der planlagt fodbold, hvor børn og voksne prøvede kræfter mod hinanden. Vores reporter på sidelinjen var ikke i tvivl, børnene synes, at det er mega sjovt at få lov til at vise sine forældre, at man nu måske er blevet bedre til fodbold end dem. I hvert fald endte børnene med at vinde fodboldkampen, selv om forældrene anstrengte sig voldsomt for at klare sig.

Efter fodbold var der medaljeoverrækkelse. Sikke en fornøjelse at se de glade stolte fodboldbørn, modtage en medalje fra Karin Elkjær, der i mange år har været bestyrelsens ansvarlige for klubbens fredagstræning godt assisteret af Anna-Katrine Mikkelsen, der også er bestyrelsesmedlem i klubben. 

Fodboldbørnene og forældre havde købt kurve til trænerne, så der blev også overrakt kurve med tak til trænerne for den indsats, som de ugentlig gør for børnene.

Stolte og glade børn kunne derefter spise sig mætte i pølsehorn, mens forældre og trænere nød denne sidste fodboldfredag med udendørs fodbold i denne sæson.

Selv om udendørs sæsonen nu er slut, vil der fortsat være mulighed for at spille fodbold for de mindste børn i klubben. Der arrangeres ”Børn i Fokus” i gymnastiksalen på Kulturcenter Værestedet fra den 23. oktober til midt i marts måned 2021 i tidsrummet fra 1615 til kl. 1715.

Bestyrelse og trænere takker for god opbakning til vores fredagsfodbold på stadion i Låstrup. Både fra fodboldspillere, men også til ældre søskende og forældre, der trofast er dukket op for at se børnene lære at gå til fodbold.

 

Se flere billeder fra fodboldafslutningen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: