Trænerkabalen i Borup IF er gået op

Assistenttræner Steffen Frederiksen, cheftræner Kristian Kjær og målmandstræner Bo Soelberg. 

Fredag den 27. november offentliggjorde fodboldudvalget under Borup IF sammensætningen af trænere og holdledere i klubben for den kommende sæson. Ny cheftræner i klubben bliver Kristian Kjær, der tidligere har været i klubben i 2018 og 2019 som træner for SUB09 dameholdet. Den nye træner er derfor godt bekendt med klubbens aktiver og faciliteter.

Kristian er lærer på Ådalskolen i Skive. Han bor i Halskov sammen med Helle. Kristian er far til 3 dejlige friske drenge og bonusfar til yderligere 2 børn. Kristian er opvokset i Nordfjends, hvor han har spillet fodbold i Ørslevkloster IF (ØK) og Højslev Kirkebys fælles ungdomsafdeling. I seniorårene spillede han først i Højslev Kirkeby og flyttede for 10 år siden klub til ØK.  

Den nye cheftræner har en fortid som træner for herrerne i ØK, hvor han i 6 år stod i spidsen for seniorherrerne, ligesom han var med til at genstarte kvindefodbold i klubben. Efter de 2 år i SUB09 har Kristian Kjær været involveret i ungdomsfodbolden i klubsamarbejdet i Skive.

Kristian Kjær oplyser, at han glæder sig til at komme tilbage til seniorfodbolden, og han glæder sig især til også at kunne være med i omklædningsrummet før og efter kampene. Kristian ser frem til at være en del af Borup IF. Han kender fra sin tid i SUB09 den fantastiske opbakning, der er til fodbolden i Borup.

Med i trænerteamet fortsætter assistenttræner Steffen Frederiksen på andet år. Han har i den foregående sæsoner stået i spidsen for klubbens andethold i serie 5 og spiller i øvrigt selv på serie 3.

Bo Soelberg har i de senere år fungeret som klubbens målmandstræner og fast støtte til målmanden ved førsteholdets fodboldkampe. Bo fortsætter sit arbejde med at skabe et godt målmandsmiljø i klubben.

Christopher Justesen fortsætter som holdleder for serie 3 og Joachim Hvid fortsætter som holdleder på serie 5.

Det nye trænerteam håber, at corona-situationen efter nytår er lettet så meget, at det bliver muligt at arrangere en træningsweekend. Det bliver i så fald den første weekend i februar måned. Kristian Kjær opfordrer fodboldspillerne til at vedligeholde løbetræningen frem til sæsonstarten. På den måde kan træningsaftenerne bedre bygges op om fodbolden i stedet for om kondition.

Bestyrelsen i Borup IF ønsker Kristian Kjær tillykke med jobbet og glæder sig til samarbejdet med

 

Her ses trænerteamet flankeret af holdleder Christopher Justesen og holdleder Joachim Hvid.

Annoncesponsor for dette opslag er: