Alternativ afslutning i Borup IF 2020

Velkomst

10 særligt udvalgte gæster var inviteret til at deltage i vores anderledes afslutnings arrangement grundet Corona restriktionerne. Formiddagen startede med et rundstykke og en kop kaffe til de fremmødte. Efterfølgende tog Joachim ordet og bød velkommen på vegne af klubben og bestyrelsen og fortalte hvad arrangementet handlede om.

Joachim uddelte derefter en erindringsgave til Kenni Elkjær som var årets BIF´er i 2019.

Efterfølgende tog Kenni ordet og præsenteret dette års BIF´er.

Årets BIF´er

Specielt år og uddele årets BIF´er grundet corona. Der har stadigvæk været meget der skulle gøres i forbindelse med legeplads, renovering af klubhuset osv.

Årets bif ér 2020 er Gitte Elkjær. Tidligere bestyrelsesmedlem, sidder i sub udvalget, rengørings ansvarlig i klubben med Henriette. Byfestudvalg og frivillig hjælper generelt.

Årets spiller serie 3

August Ivik

Gennemgået enorm udvikling igennem sæsonen med et par rigtige gode kampe. Så fuldt fortjent er han modtager af årets spiller.

Årets spiller serie 5

Nichlas Jensen

Kommer til træning hver gang kæmpe fighter rigtig god indstilling. Ny i klubben. Deltager i alle kampe stort set har spillet på alle hold i løbet af sæsonen men primært serie 5.

Årets spiller serie 6

Jakob Hessellund

Kommer til træning. Fantastisk humør spreder glæde til træning og kampe og spiller hver gang så fuldt fortjent.

Årets træningsflid

Simon Andersen. Har kun misset en træning i løbet af sæsonen.

Viser samtidig at træning giver fremgang.

Se flere billeder via dette link.

Årsafslutning SUB 09 Kvinder:

På grund af corona-pandemi og dertil hørende forsamlingsforbud blev afslutningsfesten 2020 aflyst for alle fodboldhold. Således også for spillerne i SUB 09, der i 2020 skulle have holdt afslutning sammen med Ulbjerg IF.

Spillere og trænere gid derfor sammen for at lave et alternativt arrangement til uddeling af årets priser. Holdledere og trænere fulgtes derfor rundt for at opsøge de spillere, der skulle have præmier og pokaler.

Første stop på turen var hos træner Søren Offersen, hvor Maria Svenningsen fra dameudvalget overrakte en købmandskurv og takkede Søren for hans trænergerning i klubben. Søren har valgt at søge andre græsgange, så derfor blev der takket pænt af for den forgangne sæson. Søren var ikke afvisende for, at han kunne finde på at komme tilbage til klubben. Han oplyste, at det havde været en meget specielt år med nedlukning og manglende mulighed for at spille kampe i dele af sæsonen. Jyllandsserieholdet var endt i en meget stærk pulje, hvor SUB 09 kvinderne kom til kort. Derfor må holdet en tur ned i serie 1 i den kommende sæson, men med den tilgang af spillere fra Skive og Hald, så potentialet er helt klart, at holdet kun skal ned og vende i serie 1 i en enkelt sæson.

Søren oplyste, at han synes, at det har været en god udfordring af træner kvinderne. Hans erfaring er, at det kræver noget mere forberedelse, end at træne herrer på samme niveau. Søren har dog aldrig fortrudt, at han valgte at sige ja til udfordringen, da han fik muligheden for et år siden.

Han ønsker kvinderne i SUB 09 god vind fremover og glæder sig til at følge dem fra sidelinjen.

Nu var Søren samlet op, så han kunne følge med på den øvrige del af turen.  

Nummer 2 stop på turen var hos holdleder Karina Lyngsøe, hvor Maria Johansen fra dameudvalget overrakte en vingave med tak på vegne af spillerne for hendes indsats som holdleder på førsteholdet.

Næste stop på turen var hos Else Astrup, hvor Maria Johansen overrakte en købmandskurv og takkede hende for hendes store arbejde for holdet som tovholder for serie 2 holdet. Else havde fortjent en krammer, og hun ville gerne have inviteret indenfor, når nu der kom så flot besøg. Det måtte dog blive ved at klaske albuer, som den nye hilsen byder. Else takkede for købmandskurven.

Else Astrup oplyste, at hun havde været rigtig glad for at stå i spidsen for 2. holdet for gud ved hvilken gang. Hun syntes, at 2. holdet havde gjort det rigtig godt i den forløbne sæson. Holdet blev spillet rigtig godt sammen, og mange spillere blev efterhånden faste spillere på holdet. Der var et fantastisk sammenhold, så selv om der havde været mange oversiddere i de enkelte kampe, så kom spillerne og støttede hinanden under kampene. Hun takker for det gode år og glæder sig til de kommende sæsoner.

Else Astrup udnævnte årets spiller på 2. holdet. Det havde været en snæver afgørelse med tæt kamp i top 3, hvor 3 spillere lå nærmest lige i kampen om stemmerne. Årets spiller blev Maria Johansen, der fik overrakt vandrepokalen. Else oplyste, at Maria altid er smilende både på og uden for banen. Maria har sin stamplads på holdet som back og får velfortjent præmien.

Turen gik derefter til Ena Klausen, der fik overrakt en vingave som tak for hendes indsats som holdleder for førsteholdet i en del af sæsonen. Ena takkede for gaven.

Ena Klausen oplyste på vegne af spillerne, at hun skulle overrække prisen som ”Årets SUB 09’er”. Hun var den første modtager af prisen, der blev indstiftet i 2019. Ena havde ud over den ærefulde titel fået opgaven med at udvælge dette års modtager af prisen, der skal gå til en person, der både på og uden for banen gør meget for klubben. Ena har været stolt over at være den første modtager af prisen og har påtaget sig opgaven med at udvælge Årets SUB 09’er 2020. Ena har nomineret flere af de personer, som hun har haft at vælge imellem. Første nominerede person er Maria Johansen, der på baggrund af hendes solide arbejde for klubben og for hendes altid gode humør. Anden nominerede er Maria Svenningsen, der nomineres på baggrund af hendes kriger-gen på banen og for hendes store arbejde i forskellige udvalg i klubben.  Tredje nominerede er Caroline Boel for at vade ind i SUB 09 med træsko på. Hendes altid gode humør i omklædningsrummet har sat præg på holdet.

Ved udvælgelse af dette års Årets SUB-09’er har Ena lagt vægt på en kvinde, som har gjort et kæmpe arbejde for klubben i udvalg og på banen. Hun er virkelig en kriger på banen med et måske iltert temperament. Årets SUB-09’er er altid klar på at arrangere et socialt arrangement og går gerne foran med det gode eksempel. Den vagte person er selvfølgelig Maria Svenningsen, der til klapsalver fra de 2 tilstedeværende personer fik overrakt vandrepokalen til opbevaring i det kommende år.

Endelig blev der uddelt en pokal for Årets Træningsflid 2020. Her gik turen til Møldrup, hvor Michelle Drejdal blev opsøgt på bopælen. Træner Søren Offersen bankede med pokalen i hånden på døren, hvor en glad Michelle åbnede og modtog Søren Offersens tak for den store træningsindsats i det forløbne år.

Sidst og ikke mindst blev Årets Spiller på Jyllandsserieholdet uddelt. Her var det igen træner Søren Offersen, der opsøgte spilleren på bopælen. Årets spiller er Thea Hald, der trods sin unge alder virkelig har gjort det godt i det forløbne år. Søren oplyste, at han godt nok ikke er træner næste år, men han glæder sig alligevel til at følge Thea og de øvrige spillere, for Søren er ikke i tvivl om, at Thea og de øvrige spillere kommer til at gøre det godt i den kommende sæson.

Til slut siger dameudvalget tak for denne sæson og dameudvalget glæder sig til den kommende sæson.

Annoncesponsor for dette opslag er: