Årets BIF'er 2020 er Gitte Elkjær Jensen

I forbindelse med den alternative afslutnings i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2020 udnævnt af sidste års BIF’er Kenni Elkjær. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2020.

Til stede ved den alternative afslutning i Borup Idrætsforenings klubhus, var 10 personer bestående af en repræsentant fra bestyrelsen, herretrænerne og de herrer, som skulle have diverse pokaler. Desuden var den nye modtager af Årets BIF’er inviteret med, så vandrepokalen kunne overrækkes. Hvem det var afsløres længere nede i teksten.

Kenni oplyste, at han har valgt en person, som selv tidligere har siddet i bestyrelsen for Borup IF i en årrække. Han oplyste, at det er en kvinde, som deltager i rengøring i klubhuset, hun har i mange år været med i byfestudvalget, hun er selv aktiv fodboldspiller, er altid med til klubbens arbejdsdage og har senest hjulpet med at male klubbens omklædningsrum. Dertil kommer, at hun trækker et stort læs som repræsentant for Borup IF i SUB-udvalget i samarbejde med Karin Elkjær og med medlemmer fra Ulbjerg IF og Skals FF.

Efter den sidste oplysning var der ikke længere tvivl om, at den nye Årets BIF’er er Gitte Elkjær Jensen. Åbenbart til stor overraskelse for Gitte selv. Der sprang i hvert fald tårer i kaskader, og stoltheden bredte sig, mens de øvrige deltagere klappede og hujede af den nye Årets BIF’er.

Gitte fik overrakt den vandrepokal, der følger med den ærefulde titel. Pokalen kan derfor i det kommende år findes på Vejlebakken hos Søren og Gitte, indtil den næste år gives videre til den person, som Gitte finder at være en værdig afløser på posten.

Ud over ovennævnte begrundelser har Kenni oplyst, at det altid er svært at skulle trække en enkelt af klubbens mange frivillig frem for de øvrige. I det forløbne år er der bygget ny legeplads, lagt nyt tag, renoveret omklædningsrum, så rigtig mange frivillige har gjort en overordentlig stor indsats for klubben. Der var mange at vælge imellem, men han havde fundet, at Gitte var den rigtige afløser på posten. Hun er vellidt blandt alle klubbens medlemmer og så har hun været så generøs at levere 3 nye fodboldspillere, der i øjeblikket spiller fodbold i klubbens ungdomsrækker.

Kenni oplyste også, at han er ked af, at han netop i år skulle udvælge Årets BIF’er. Det skyldes, at det bedste og største ved at få titlen og pokalen, normalt er det bifald og den anerkendelse, som gives af idrætsforeningens medlemmer ved afslutningsfesten. På grund af corona-restriktionerne er det desværre ikke muligt i år, men Kenni forventer, at der kan rådes bod på det ved næste års afslutningsfest.

Kæmpe tillykke til Gitte med den velfortjente titel. Hun har oplyst, at hun efterfølgende blev fejret resten af dagen med frokost med en god veninde, så hun fik trods alt en god dag, selv om afslutningsfesten ikke var mulig.

Et hurtigt kik i klubbens arkiver viser straks, at Gitte er en aktiv frivillig hjælper. Herunder vises forskellige fotos fra de seneste par år:

 

 

 

Annoncesponsor for dette opslag er: