Nye arbejdsdage i Borup IF klubhus

Kathrine Bach Møller i gang med at male logo i kvindernes omklædningsrum.

Det var ikke kun på legepladsen, at der i weekenden blev arbejdet af frivillige. I omklædningsrummene blev der igen malet. Denne gang var det Kathrine Bach Møller, der maler logo på væggen i kvindernes foretrukne omklædningsrum. Majbritt Skovgaard Møller malede den lille gang ud mod halvtaget endnu en gang, og snart bliver der lagt nyt gulv i den gang. 

Sara Ambrosius og børnene vaskede alle Borup Idrætsforenings depot af fodboldstøvler, så disse er klar til brug, når der igen kommer børn på fodboldgræsset. 

Der er lavet nye skabe i kontoret, så Majbritt Skovgaard Møller har flyttet vores arkiv ind bag skydelåger. De gamle reoler har Majbritt og Lars Justesen flyttet ind i kantinen, så der igen er plads til alle pokalerne. Desuden leveres der snart nye borde og stole til kantinen til erstatning for de borde og stole, der blev købt, da klubhuset blev udbygget med en kantine i 1975. Disse er dog renoveret løbende i løbet af de mange år, der er gået siden da. 

Af andre nye tiltag kan nævnes, at alle de gamle brune vinduer nu er udskiftet med nye mere energivenlige vinduer. Taget på det meste af klubhuset er skiftet og isoleringstykkelsen er forøget fra 200 til 400 millimeter. 

Endelig er der kommet nye mere energivenlige og lydsvage køleskabe til drikkevarer i kantinen og idrætsforeningen har investeret i udstyr til at spille Fifa 20 fodbold i DBUs nye e-sport-turnering. 

Alt sammen tiltag, som Borup Idrætsforening kan takke sine mange frivillige hjælpere for. Uden de mange frivillige hjælpere, ville det ikke være muligt at arrangere lotterispil hver fredag, bemande en kiosk på Viborg Energi Arena Stadion ved alle Viborg FFs hjemmekampe og landsholdskampe her. At stille med frivillige til præmiewhist hele vinterhalvåret og endelig at arrangere en kæmpe byfest over en hel uge hver sommer. 

Når regeringen igen tillader åbning af idrætsforeningernes klubhuse efter corona-nedlukningen, så opfordrer vi alle til at kikke forbi og se disse mange forbedringer. 

Bestyrelsen har besluttet at flytte den årlige forårsarbejdsdag fra grundlovsdag til den 20. juni. Mere om den arbejdsdag senere, når vi kender mulighederne. 

Foreløbig tak til de mange frivillige og til hjælperne i de enkelte projekter. 

Se billeder fra weeekendens arbejdsdag via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: