Forårsturneringen i breddefodbold er nu endelig aflyst

Efter statsministerens udmelding om genåbning af Danmark 7. maj, har DBU Jylland besluttet at aflyse alle 11-mands forårsturneringer i det jyske område. Beslutningen ses af DBU som en nødvendig konsekvens af politikernes udmelding. Det var i første omgang besluttet, at der kunne køres en nødturnering, hvis fodbold i breddeklubberne kom i gang senest den 17. maj, og det blev der sat en endelig stopper for med udmeldingen i går. 

Den foreløbige udmelding fra DBU Jylland går på, at herreholdene i efterårsturneringen 2020 fortsætter i de rækker, som de skulle have spillet i i foråret. Dog vil der ske nogle små justeringer i serie 1, serie 3 og serie 4, hvor nogle få hold rykkes op for at få rækkerne til at stemme. Udmeldingen går også på, at der kan ændres i de puljer, der var planlagt til forårets turneringer. Det håber vi ikke er tilfældet i vores område. Vi havde glædet os til at spille i alle tiders mest lokale pulje, hvor alle hold i vores område har deres førstehold i serie 3 i samme pulje. Forhåbentlig ændres der ikke på det, når DBU Jylland træffer deres endelige afgørelse. 

I kvindernes rækker skulle foråret have været overgang til en ny struktur. Det betyder, at der senere vil blive foretaget justeringer mellem de enkelte rækker. Det vil der komme yderligere om, indenfor de nærmeste uger. 

I ungdomsrækkerne er 11-mands turneringen også aflyst. Der vil også her blive meldt nye ombrydninger ud inden for de nærmeste uger, og der er mulighed for at tilmelde nye hold indtil den 10. juni. I rækker med 3-, 5-, 7- og 8-mandsfodbold er situationen endnu uvis. Der kan i princippet afvikles enkelte runder, eller der kan laves en nødplan, hvis der hurtigt åbnes for fodbold med kropskontakt. 

Det besluttes snarrest, hvordan fodboldtræningen kan startes op igen med de krav, som politikerne stiller til klubberne i den forbindelse. Følg med på de enkelte holds facebooksider. 

Bestyrelsen i Borup IF holder et snarligt møde, hvor vores øvrige aktiviteter drøftes. Derefter meldes beslutningerne ud her på vores hjemmeside. 

Pas på jer selv derude alle sammen. Vi håber fortsat, at vi snart er tilbage i vores normale dagligdag igen. Vi savner liv på vores stadion, så det må godt snart blive normalt igen. 

Se DBU Jyllands nyhedsfeed via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: