Byfesten i Låstrup aflyst

Borgerne i Låstrup og rigtig mange af vores gæster lever og ånder for den årlige Byfest på Borup Stadion i Låstrup. I år skulle festen holdes fra tirsdag til lørdag i uge 27 under temaet "Color". Mange udvalg under byfestudvalget har i vinter og i foråret brugt tid på at planlægge og gøre klar til dette års byfest. Derfor har byfestudvalget og bestyrelsen for Borup Idrætsforening også trukket beslutningen om aflysning til det yderste. Alle byfester og andre større arrangementer omkring os blev hurtigt aflyst, da covid-19 virus havde sit indtog i Danmark midt i marts måned. I Låstrup håbede man til det sidste på, at restriktionerne blev så lempelige, at Byfesten kunne afholdes under den ene eller anden form. 

Med statsministerens udmelding i fredags, blev det dog klart, at det ikke er realistisk at fastholde afholdelse af Byfesten 2020. Som det ser ud nu, vil antallet af gæster maksimalt blive 50, og det er længe siden, at der i Låstrup er afholdt et arrangement med under 50 gæster i byfestregi. 

Temaet for Byfesten tages ikke af plakaten. Der er allerede investeret penge og tid i dette tema, så når der engang bliver muligt at afholde en byfest igen, så bliver det under samme tema. Vi forventer, at det bliver i uge 27 i 2021. 

Vi håber, at der er forståelse for denne svære beslutning. Vi synes, at det vil være uansvarligt at afholde en byfest under de nuværende omstændigheder, hvor vi ikke ved, hvor stor risiko, der vil være for smittespredning og sygdom. 

Byfestudvalget/bestyrelsen for Borup IF

Annoncesponsor for dette opslag er: