Arbejdsdag 11 på legepladsen på Borup Stadion

Lørdag den 16. maj holdt frivillige den 11. arbejdsdag på den nye legeplads på Borup Stadion i Låstrup. Det blev en lang arbejdsdag, for dagens formål var at lave kantafgrænsning rundt om den nye legeplads, der som bekendt er delt op i 2 dele. 

Nyvang Anlæg havde til formålet udlånt en minigraver med pælebor. Det viste sig at være en god investering, for der skulle bores næsten 100 huller til de pæle, der skal holde kantafgrænsningen. 

Kantafgrænsningen er lavet af robinie-planker monteret på robinie stolper. Det er samme materiale, som det nye gyngestativ og det store klatrestativ er bygget af. Robinie er kendetegnet ved, at være særdeles holdbart, når det er i kontakt med jord. Dette i modsætning til mange andre træsorter, der hurtigt rådner, når der er fugt og ilt til stede. Robinie kan godt rådne, men med valg af denne træsort har Borup Idrætsforening sikret sig en legeplads i mange år fremover. Kantafgrænsningen er produceret og leveret fra Skovtrup Aps. i Snæbum, der har specialiseret sig i træprodukter med lang holdbarhed. Én af de frivillig på dagens arbejdsdag var da også Jon Skovhus fra Skovtrup Aps. 

Se Skovtrup Aps. hjemmeside via dette link. 

Ud over Jon Skovhus bestod dagens arbejdshold af Thomas Ambrosius, Allan Urban, Jan Rigtrup, Kaspar Vad og Morten Nielsen. Desuden var der hjælp til forplejning fra Sara Ambrosius, der lavede mad til pauserne og bagte kage til eftermiddagskaffen. 

Efter en laaannng arbejdsdag kunne de frivillige se det færdige resultat med kantafgrænsning omkring begge legepladser. Der mangler nu kun fordeling af det sidste faldsand og etablering af en flisebelægning rundt om den lille legeplads. Desuden reetablering af græsarealet på de steder, hvor materialer og maskiner har ødelagt græsbelægningen. 

Der er allerede taget hul på at så græs. Kridterne Søren Møller og Tonny Svendsen har allerede sået græs omkring hoppepuden og på teltpladsen. 

Borup IF takker de frivillige for et kæmpe arbejdsindsats. 

Se link til forrige arbejdsdage via dette link. 

Se alle billederne fra arbejdsdagen via dette link. 

Annoncesponfor for dette opslag er: