Arbejdsdag 1 og 2 i omklædningsrum 3 og 4

Borup Idrætsforenings klubhus er i øjeblikket lukket, så hvorfor ikke bruge den tomme periode til at få genopfrisket omklædningsrummene.

Omklædning 1 og 2 blev helt bygget om for 4 år siden, så nu var det omklædning 3 og 4, der trængte til en genopfriskning. Derfor var frivillige hjælpere fredag og lørdag trommet sammen for at afmontere inventar og male, så vores medlemmer og gæster kan møde ind til friske omklædningsrum over hele linjen, når klubhuset forhåbentlig snart kan åbnes igen. 

 

Se flere billeder fra arbejdsdagene via dette link. 

Her i lukkeperioden er der således skiftet tagplader på næsten hele klubhuset, isoleringen er fordoblet på loftet, de gamle energislugende køleskabe er skiftet ud med mere energivenlige modeller og legepladsen har fået den helt store tur. 

Alle disse forbedringer kan vi takke Viborg Kommune og rigtig mange sponsorer, men ikke mindst kan vi takke vores frivillige hjælpere. Ikke kun de hjælpere, der har udført det frivillige arbejde med forbedringer, men især dem, der i dagligdagen støtter op om frivilligt arbejde ved at arrangere bankospil, står i VFF kiosken, sælger målaktier, arrangerer byfest, præmiewhist, står i kantinen, kontakter sponsorer og rigtig mange andre frivillige opgaver. Uden jer ville det ikke være muligt for Borup Idrætsforening at have økonomi til at forbedre vores faciliteter i denne svære tid.