Vellykket arbejdsdag i Borup Idrætsforening

Der var igen god opbakning til forårets arbejdsdag i Borup Idrætsforening. Vejrguderne havde ellers meldt om regnvejr hele dagen, men heldigvis kom der ikke en eneste dråbe, mens arbejdsdagen stod på. 

30 frivillige hjælpere mødte op for at hjælpe med at gøre Borup Stadion sommerklar. De fleste mødte op til fælles morgenmad kl. 0800 i klubhuset og andre stødte til efterhånden som de fik øjne. 

Mange arbejdsopgaver var tilført listen over ting, som ønskedes udført af de frivillige. Efterhånden som formiddagen skred frem, blev der ryddet op i fyrrum og boldrum, alle sponsorskilte og flagstang blev vasket, Hækkene klippet, hyldebuske luget ud af vores læhegn, græs klippet, brændenælder og græs slået langs forboldbanernes kanter. Ikke mindst var der store oprydningsdag i området ved kridternes skure. Derfra kørte biler og trailere i pendulfart. Endelig blev der lagt sidste hånd på de nye legepladser, da der blev lagt fliser rundt om kantafgrænsning ved den lille legeplads. 

Rigtig mange andre små opgaver blev løst undervejs, hvor der også var kræfter til lidt bogføring, oprydning i flaskedepot og meget andet. Ikke mindst blev der også tid til at hygge sig med fælles opgaver, og de børn, der var med fik tid til at lege på legepladsen og at spille lidt fodbold.

I klubhuset blev tilberedt fælles frokost, så de efterhånden sultne hjælpere kunne mætte maverne.

Klubhus, stadion og grønne områder fremstår nu fint og klar til de sidste kampe op til sommerferien og til efterårssæsonen. 

Tak til de mange frivillige hjælpere, der år efter år tropper op for at hjælpe med at holde de fysiske faciliteter i orden til de mange aktiviteter, der foregår på Borup Stadion i Låstrup.

Se billeder fra arbejdsdagen på dette link. 

  

 

Annoncesponsor for dette opslag er: