Træningsopstart i SUB09

Lørdag den 1. februar var der træningsopstart for dameseniorerne fra SUB09. Træningsopstarten blev holdt sammen med herreseniorerne fra Borup Idrætsforening.

Borup Idrætsforenings formand Poul Johannesen bød velkommen til de 12 damer og 28 herrer, der var mødt op til sæsonstarten og til trænere og holdledere. En særlig velkomst til SUB09s nye træner Søren Offersen og til de nye spillere, der indtil videre er tiltrådt trupperne.

Poul Johannesen ønskede spillerne en god sæson og opfordrede dem til at deltage i klubbens sociale liv og i idrætsforeningens generalforsamling mandag den 10. februar i klubhuset.

Traditionen tro skulle dannebrog til tops i flagstangen. Det plejer at være ældste og yngste spiller, der hjælpes med at hejse flaget. I dag var det de yngste spillere fra henholdsvis herre- og damerholdet, der skulle hejse flaget til tops. Fra herrerne var det August Mathiasen og fra kvinderne Julie Elkjær Hansen.

Derefter var der en let omgang træning under ledelse af de respektive trænere.

Karin Elkjær stod efter træningen klar i kantinen med aspargessuppe, bollesuppe og flutes, der varmede oven på en kold tur på grønsværen.

Holdene blev delt og trænerne tog over og gav, deres orientering om den kommende sæson.

Søren Offersen oplyste, at han glæder sig meget til at komme i gang med den nye sæson i SUB 09. 

Der trænes i foråret tirsdag og torsdag kl. 1900-2030 skiftevis i Borup og Ulbjerg. Træningskampe er allerede planlagt. Der informeres om træningskampe på den fælles gruppe på facebook.

SUB09 ønsker alle spillere en god sæson. Vel mødt til gode fodboldoplevelser i henholdsvis SUB09.

Julie Elkjær Hansen mødte op som ny spiller til træningsopstarten. Hun har trådt sine børne og ungdomsfodboldstøvler i vores naboklub BMK i Møldrup.

Kvindespillerne samlet i mødelokalet til information om den kommende sæson. 

Se alle billederne fra træningsopstarten på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: