Husk opstart fodboldtræning lørdag den 1. februar

Fælles Standerhejsning i  SUB09 og Borup IF

Lørdag den 1. februar kl. 1300 hejses dannebrog på Borup Stadion i Låstrup, når SUB09s dameseniorer og Borup Idrætsforenings herrerseniorer holder fælles standerhejsning. Borup Idrætsforenings formand Poul Johannesen byder velkommen og tager imod nye som gamle spillere.

For damernes vedkommende er det første træning med klubbens nye træner Søren Offersen, der her fra årsskiftet har overtaget trænerposten i SUB09. Træneren byder op til en let gang træning på træningsbanen.

For herrerne er det Borup Idrætsforenings trænerteam bestående af cheftræner Niels Klausen, assisteret af klubbens nye assistenttræner Steffen Frederiksen. Niels Klausen har ansvaret for førsteholdet i serie 3, mens Steffen Frederiksen bliver ansvarlig for klubbens andet hold i serie 5. Trænerne byder op til en let omgang træning på træningsbanen og håber at se rigtig mange gamle som nye spillere.

Efter træningen er der fælles suppe med flutes i klubhuset tilberedt af Karin Elkjær.

Trænerne i både dame og herreafdelingen kommer her med deres bud på den kommende sæson og forventninger til spillerne. Indtil videre har trænerne givet udtryk for, at de forventer, at spillerne allerede er i gang med løbetræningen, så de ikke skal starte helt fra bunden.

Vel mødt til gode fodboldtimer i den kommende forårssæson.

 

Standerhejsning for henholdsvis damer og herrer i foregående år. 

Karin Elkjær forbereder 2 slags suppe til deltagerne i træningsopstart

Annoncesponsor for dette opslag er: