LAN Party del 2 i Borup Idrætsforening 2020

Torsdag den 13. februar holdt Borup Idrætsforening anden del af vinterferiens LAN party. Første del var tirsdag, hvor det var børn fra 2. til 6. klasse. Torsdagens arrangement var fra 7. klasse og ældre.

Ved Tirsdagens arrangement deltog 26 børn og torsdagens arrangement lød på 19 friske drenge og piger. 

Borup Idrætsforening er yderst tilfredse med deltagerantallet. Specielt de ældre er ret pladskrævende, for det er noget af et udstyrsstykke, de kommer med. Børnene fik prøvet kræfter med maraton computerspillet og fik lidt aktivitet ind i vinterferien. 

Torsdag var det Thomas Mikkelsen, der var ansvarlig, mens Karin Elkjær stod for indkøb og madlavning. 

De 19 børn var flere gange ude på Borups oplyste multibane for at spille fodbold. Om det var for at få noget motion vides ikke helt, men det kan godt tænkes, at det var for at holde sig vågne ved computeren. Dejligt at se, at børnene helt af sig selv gik på multibanen for at spille bold igen og igen. Det varmer en fodboldklubs hjerte, at computerbørn også kan samles om at spille bold i de tiltrængte pauser. 

Efter en rolig nat med søde børn, der var gode til at hjælpe hinanden og tage hinanden med, var det trætte børn, der stod klar til afhentning, da klokken nærmede sig 8 fredag morgen. 

Vel mødt til hyggelige timer for børn og voksne i Borup Idrætsforenings klubhus i Låstrup.

Eventuelt glemte sager kan afhentes i klubhuset i Borup efter aftale med Morten Nielsen på tlf. 41783523.

Dejligt at se vores nyerenoverede multibane brugt gennem hele natten. 

Karin Elkjær og Thomas Mikkelsen gør klar til at servere aftensmad.

Glemte sager fra torsdagens arrangement:

Annoncesponsor for dette opslag er: