Referat serie 3 - NUGF - Borup IF

Målmand August Ivik spillede en fantastisk kamp og var på den måde med til at sikre Borup IF de 3 point. 

Så er redaktionen tilbage i fuldt vigør fra en mindre sommerferie i det danske sommerland. Fredag aften skulle Borup holdet på besøg i Nørremarken efter en fin start mod ØK som blev vundet 1-0 hjemme. Det blev endnu en varm affære grundet det varme vejr, samt kampen skulle spilles på deres kunstgræsbane.

De første 10-15 min skulle Borup lige finde sig tilrette på underlaget og det betød at Nørremarken lagde et højt pres fra start. Hjemmeholdet havde et skud på overlæggeren samt nogen halve chancer, som sikkert blev håndteret af August i målet. Borup kommer herefter stille og roligt lidt mere med i kampen. Det resulterer i et flot mål til Borup, som blev samt ind af Magnus Dahl i front. En flot stikning til sig selv i dybden, blev afsluttet af et frækt lop hen over målmanden.

Nørremarken ligger stadig det høje pres på Borups bagkæde og til tider har vi svært ved at få ført bolden op igennem kæderne. Spillet bølger lidt frem og tilbage inden dommeren fløjtede til pause.

I anden halvleg spiller Borup lidt mere afventende, da Nørremarken skal op og jage udligningen. Det betyder, at der kommer mere plads i Nørremarkens bagkæde, som Magnus Dahl, Mathias Dalsgaard og brødrene Nielsen flere gange er ved at udnytte til mål. Faktisk gør de det så godt, at Magnus Dahl trækker et korrekt gult kort på en af deres midterforsvar.

Ud af det blå bliver Magnus Nielsen spillet til en stor chance, som Nørremarkens målmand vurder er så farlig, at han er nød til at nedlægge Magnus, til straffe og gult kort. Straffesparket bliver sikkert udnyttet af Frederik Hvid til 2-0.

Nørremarken kommer på 2-1 efter de satser endnu mere og ligger en ekstra angriber op foran. Mere blev det dog ikke til for dem, og Malik afgør kampen til 3-1 efter et skud næsten fra midterlinjen, som overrumplede Nørremarkens målmand.

Det blev en hård kamp for Borupholdet, som meget af tiden blev testet af et højt pres og svær bane at spille på. Arbejdsmoralen var der dog ikke noget at sætte på. Alle bød ind med hårdt arbejde og vilje til at få 3 point med hjem til Borup.

Næste kamp er onsdag d. 19 August mod Eastside Viborg kl. 19:00 i Låstrup.

Se billeder af kampens spillere via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: