Referat serie 3 - Bjerringbro - Borup IF

Lørdag spillede Borup kamp ude mod Bjerringbro, og Borup skulle forsætte den gode stime fra de 2 første kampe. Det skulle dog vise sig at blive svært mod godt spillende Bjerringbromandskab.

Kampen var knap nok fløjtet i gang før hjemmeholdet kom foran 1-0, da August desværre gik forkert på et langskud, og så stod der 1-0 efter bare 10 sekunder.

2-0 skulle det os blive til for Bjerringbro da Frederik Hvid laver en fejlaflevering, som bliver opsnappet og desværre sikkert gjort til 2-0.

Bjerringbro lagde et højt pres det meste af 1. halvleg, og Borup mandskabet havde på dagen svært ved at få spillet til at køre.

I 2. halvleg kommer Borup lidt bedre med, men de store chancer udebliver. Kampen ender meget jævnbyrdigt til Bjerringbros fordel. De ender med at score til 3-0, efter at Borup førsøger at satse lidt offensivt.

Borup må op på hesten igen og det bliver mod Ravnsbjerg/Løgstrup fredag kl. 18:30 i Løgstrup. Vi håber at denne kamp ikke bliver udsat grundet Corona, som vores kamp mod Eastside Viborg. Den kamp er endnu ikke sat fast på en dato