Fodbold for de yngste

Forældre og børn i alderen fra 3 til 5 år samledes igen fredag eftermiddag til fodbold på Låstrup Stadion. Her blev der hygget med leg og fodbold. Det er igen Sara Ambrosius, der som ”træner” tog imod forældre og børn, og det blev en hyggelig affære for både børn og voksne.

Vejrguderne var i år med klubben. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det var dejligt varmt. Nuvel vejret er nu mest til bekymring for forældrene, for børn der leger kan regnvejr være lige så sjovt som solskin, men i år var det altså strålende vejr på den behagelige måde.

Borup Idrætsforening har i over 20 år samlet områdets yngste til leg og fodbold. Idrætsforeningen er jo en fodboldklub, men for børn i den alder, forventer vi ikke, at børnene skal kunne mestre driblinger, hovedstød og straffespark. Der lægges i højere grad vægt på, at børnene skal have gode oplevelser ved at gå til holdsport, at kunne modtage en kollektiv besked og at kunne tage hensyn til hinanden. Mest af alt er det vigtigt, at børnene, skal have det sjovt, når de træner. Derfor er det også heldigt for klubben, at Verdens nok sjoveste legeredskaber er en bold.

Træningen i at kunne kontrollere en bold er sjovt, men leg med bolde træner også koordinationsevnen i en bredere forstand. Det kan børnene bruge på mange andre områder, end til fodbold. Derfor er fodbold en fantastisk måde at starte sin tilgang til idrætsverdenen på, og så sætter de fleste forældre og børn pris på, at der i tilknytning til fodboldbanerne er fri adgang til en god legeplads, hvor børnene mere individuelt kan lege, hvis bolden ikke lige er sjov på dagen.

Medlemmer i Borup Idrætsforening kan frit låne vores faciliteter på legepladsen eller klubhuset til private børnefødselsdage. Det er så at sig et frynsegode ved at gå til fodbold i Borup Idrætsforening.

Der ”trænes” eller leges hver fredag eftermiddag fra kl. 1615 til kl. 1715. Forældre med ældre og yngre søskende er selvfølgelig velkomne til at overvære træningen. Der er plads til flere, så har du et barn eller barnebarn, der er interesseret i at prøve at gå til fodbold, så mød op de kommende fredage på Låstrupbakken 10. Tilmelding er ikke nødvendig.

Se flere billeder fra dagens træning via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: