Ny legeplads arbejdsdag nr. 5

Det begynder at ligne noget på den nye legeplads på Borup stadion. Søndag arbejdede de særligt inviterede frivillige hjælpere igen på at sætte klatretårn for de større børn op. Igen tungt arbejde, så der var brug for alle kræfter. 

Igen var det kun en lille udvalgt skare af håndværkere, der havde mulighed for at hjælpe. Det skyldes selvfølgelig fare for smittespredning med coronavirus. Selv om det kun var 4 hjælpere på stadion, blev der alligevel gjort store fremskridt. Således er det dobbelte gyngestativ nu sat op og der mangler kun tag på tårnet og en brandmandsstige på klatrestativet til de store børn. 

Endelig er hjælperne slet ikke gået igang med at sætte "Karlsborgen", der er legestativ til de mindre børn op. Dette legestativ skal sætte op tæt på opvisningbanen, hvor Borup Idrætsforenings 26 år gamle og udtjente legestativ blev pillet ned i efteråret. Dette arbejde fortsætter i påsken med samme hjælpere. 

Se omtale af arbejdsdag nr. 4 via dette link. 

Se billeder fra opsætning af den nye legeplads i vores galleri via dette link.  

  

Uden mad og drikke dur helten ikke. Heller ikke på denne arbejdsdag. De frivillige måtte dog sørge for sig selv, så antallet af deltagere i arbejdsdagen derved blev minimeret. Derfor var udvalget heller ikke så stort, som de frivillige hjælpere plejer at blive beværtet med, når der er arbejdsdag i Borup IF. 

Se også omtale af den sideløbende arbejdsdag inde i klubhuset med opsætning af Fifa-20 udstyr via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: