Ny legeplads arbejdsdag 4

Den nye legeplads er i støbeskeen. I dag var Jan, Allan og Thomas inviteret til at hjælpe med at pakke byggesættet ud, ligesom vi skulle forsøge at danne os et overblik over, hvordan arbejdsopgaven skal gribes an. Hvilke hjælpemidler skal bruges, mangler der materialer eller andet for at arbejdet kan udføres. 

Arbejdsgruppen mødtes først til rundstykker og kaffe i klubhuset. Derefter i gang med udpakning af pallerne med materialer. Opmåling af legeplads og afsætning af de enkelte legepladsdele. Hjælpere var klar på at sætte i gang og se, hvordan arbejdet skred frem. Når man inviterer arbejdsivrige håndværkere på besøg, så skal man også være klar på, at der sker noget. 

Allerede kort efter frokost var det planlagte dobbelte gyngestativ ved at være på plads. Støbt fast, klar til at lægge faldsand under gyngestativet, så hvorfor ikke prøve kræfter med ét af de 2 legestativer. Det var tungt arbejde, så godt, at det var stærke folk, der var med. 

Da arbejdsdagen var omme ved aftenstid, var stolperne til legestativet til de store børn rejst. Der mangler fortsat meget arbejde på dette stativ, men vi kom rigtig langt i forhold til de tanker og forventninger, der var til dagen. 

Vi er klar over, at rigtig mange gerne vil give en hånd med i opbygning af disse legepladser, men desværre gør corona-situationen, at vi ikke tør give arbejdet frit. De inviterede håndværkere gav udtryk for, at de gerne vil holde arbejdet på så få hænder som muligt. Derfor fortsætter de samme frivillige hjælpere i næste etape af opbygningen. 

Vi gør opmærksom på, at det fortsat er byggeplads og legestativerne må under ingen omstændigheder bruges, inden der er lagt faldsand under, og legepladserne er godkendt af Viborg Kommune. Det offentliggøres på vores hjemmeside, når det er sket. 

Når der igen bliver mulighed for frit samvær, vil der være masser af opgaver, som fortsat skal løses. Der inviteres til nye arbejdsdage til den tid. 

Tak for en kæmpe hjælp fra dagens frivillige hjælpere. Også tak til Sara, der holdt styr på papirer og tilretteviste arbejdet. 

Der skal selvfølgelig også lyde en tak til de mange, der kom forbi for at heppe på arbejderne.

Se omtale af tidligere arbejdsdage via dette link. 

se billeder fra arbejdsdagen via dette link.