Fifa 20 i klubhuset i Borup IF

Carlsberg Sportsfond Gaming Arena taget i brug.

DBU har i dette forår inviteret sine medlemsklubber til at melde både børne og voksenhold til at deltage i en E-sport turnering i Fifa-20 fodbold. 

Borup Idrætsforening er én af de 122 danske klubber, der har meldt hold til i den forventede turnering. Ialt 280 hold er meldt til i turneringen, som i øjeblikket er sat på pause ligesom alt andet fodbold i de danske klubber. 

I første omgang har Borup IF investeret i det udstyr som kræves. Nærmere bestemt et Carlsberg Sportsfond Gaming Arena med spillekonsol, spillearena og pulte til spillerne.

Udstyret blev installeret i klubhuset ved en lille arbejdsdag af frivillige hjælpere. Borup IF er derfor klar, når eller hvis e-fodbolden kommer i gang her i foråret. Holdet der er tilmeldt er et voksenhold, der kan bestå af både kvinder og mænd. Der skelnes nemlig ikke mellem køn i efodbold. 

Turneringen løber over en forårs og en efterårs sæson. Turneringen sluttes dels med regionale finaler, hvoraf de bedste går videre til en "Grand National Finale" op til jul. 

Ud over voksenhold kører der turneringer i aldersgrupperne U8-U12 og U13-U16. Der er ikke lokalt tilmeldt spillere i disse rækker, men nu har vi udstyret, så interesserede kan træne og øve sig. Dermed er det lettere at undersøge, om der er interesse for at melde hold til i turneringerne. 

Interesserede kan henvende sig til Joachim Hvid, der er den i bestyrelsen, der er ansvarlig for det nye initiativ. Det er muligt at træne i Borup If klubhus, når det igen åbner efter corona-nedlukningen. 

Tak til Magnus og Johan, der velvilligt satte det nye udstyr op, så det er klar til brug. 

Se mere om Efodbold på DBU's hjemmeside via dette link.

 

Annoncesponsor for dette opslag er: