En hilsen fra formanden for Borup IF

Endelig blev det forår….

Men, men, men hvilket forår. Det er altså lidt underligt at sidde her en søndag sidste i marts måned og skrive til jer alle, som er læsere på Borup IF’s hjemmeside, der som så meget andet er præget af corona. For intet er som før denne virus, som jo næsten med dags varsel lukkede alt ned. Fodboldspillerne blev brat afbrudt i forberedelserne til den nye sæson. Ja børnene er slet ikke kommet i gang endnu.

Hvad skal man sige? Hvad skal man tænke?

Jeg vil ikke sige så meget om den aktuelle situation. I Borup IF følger vi myndighedernes anvisninger og har gjort det fra starten. Det første tiltag var stop for alle fodboldaktiviteter og lukning af klubhuset. Vi får også løbende anvisninger fra idrætsforbundene og følger dem.

Derimod kan jeg ikke lade være med at gøre mig nogle tanker om den nærmeste fremtid for aktiviteterne i Borup IF. Hvor lang tid vil den her situation vare ved? Ingen har et svar! Hvornår kommer vi i gang med fodbolden igen, både for de voksne og børnene? Nu er alle konfirmationer udsat, og så er vi allerede helt henne i maj måned med aflysninger.

Ja, der er mange spørgsmål, og de kan synes ligegyldige i den nuværende alvorlige situation. Men verden går jo ikke i stå – Selv om den lige nu er lukket ned, og i stedet for at grave os ned i et sort hul, så kan vi lige så godt glæde os til, at det hele er overstået.

Borup IF skal nok klare det her. Det er ikke foreningen jeg tænker på. Det er alle de aktive børn og voksne, der mangler aktiviteterne og samværet.  Når man nu ikke længere kan bestemme ret meget, og troen ikke rækker, så kan man vel have lov at håbe. Jeg håber selvfølgelig, at vi hurtigst muligt kommer i gang med fodbold, og for børnenes skyld, vil jeg håbe, at fodboldskolen bliver afviklet som planlagt i Ulbjerg i uge 27. Det har børnene og fodbolden fortjent.

Må I alle komme godt igennem denne meget usædvanlige og for mange svære tid.

De venligste hilsener og på snarligt gensyn.

Poul Johannessen.

Formand Borup IF