Arbejdsdag nr. 8 på legepladsen på Borup Stadion

Gyngestativ og legeplads til store børn stå nu klar til at lægge sand ud under redskaberne. Alt er støbt fast og samlet efter forskrifterne, så forhåbentlig kan legepladsen hurtigt godkendes af kommunen, så den kan tages i brug. Faldsand leveres snart af Risgården. 

Arbejdsholdet bag samling af redskaberne havde en sidste arbejdsdag med at samle de sidste dele af redskaberne og med at gøre klar til at lægge sand. Det begynder at lige en rigtig legeplads, der trænger til at blive taget i brug. 

Legepladsen til de mindre børn er ligeledes ved at være klar til ibrugtagning. Her mangler også kun sand under redskaberne. 

Borup IF takker de frivillige håndværkere, der har brugt påsken og nogle aftener til at få vores legeplads så langt, som vi nu er kommet. Der er grund til at tro, at legepladsen er klar til brug, når der igen åbnes for fodboldsæsonen, hvilket forhåbentlig sker snart. 

Se flere billeder fra arbejdsdagen via dette link. 

Se referat fra tidligere arbejdsdage via dette link. 

 

Risgården brugte torsdag på at få kørt de mange læs gammelt sand væk fra stadionområdet. Sand er nemlig ikke bare sand, når vi taler om legepladser. Sandet skal være godkendt til at falde i, så man ikke slår sig, hvis man falder ned fra legeredskaberne. 

Annoncesponsor for dette opslag er: