Kampprogram serie 3 Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal i dag møde HBI, i et meget spændene lokalopgør i den rigtig tætte pulje. Den mulige vinder i dette opgør, kan få lidt luft til de andre hold, men det er stadig så tæt i midten af feltet at alt kan ske, og derfor er hvert et point også super vigtigt for alle holdene, da det ser ud til at blive rigtig tæt kamp om nedrykningspladserne.

Borup kommer med selvtillid i bagagen efter to sejre i træk. Den første med 1-3 ude mod Møldrup, og den anden i sidste weekend med 0-3 ude over Strandby. Så det må siges at Borup er inde i en god stime, så det gælder om for Borup at komme ud og ride videre på den bølge de har fået skabt.

Det sidste opgør mod HBI i foråret, var ikke Borups bedste kamp, og man manglede det sidste held for at kunne sejre. Det håber vi der bliver lavet om på i dag, og Borup kan fortsætte den flotte stime, og lave et ”hattrick”.

HBI har fået en okay start på sæsonen, og ligger pt på andenpladsen inden weekendens kampe. De fik uafgjort mod Skals i tirsdags 1-1, hvor begge havde muligheder til sidst, men ind ville bolden ikke.

Truppen til i lørdag, er næsten uændret fra sidste kamp af mod Strandby. Flemming og Christopher er gledet ud af truppen, og ind er kommet Søren og Anders. Så Borup kan stort set stille med samme spillere hver weekend, som er rigtig positivt, da spillerne får mange minutter sammen på banen.

Forventningerne til lørdagens kamp, må være at Borup vil fortsætte den gode stime, og ville komme ud veloplagte, og være klar på dagens modstander, som også plejer at gå til stålet for at få de tre point. Så Borup skal være klar på at modstå presset fra HBI, og være lige så kyniske foran mål, som de har været de sidste to kampe, for så kunne der godt ligge tre point til Borup når kampen bliver fløjtet af.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: