Kampprogram Borup IF - Sønderup-Suldrup IK Frem

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal i dag møde Sønderup/Suldrup i en meget spændene kamp i serie 3. Borup har haft god tur i den resultatmæssig, i de sidste fem kampe, da de fire af dem er blevet vundet, og kun med et enkelt nederlag til Tjele Vest Sport. I tirsdags blev det til en sejr på 1-4 ude mod Aars, hvor Borup da spillede knap så imponerende som i de foregående kampe. Men med en god anden halvleg blev resultatet slået fast. Det var ligesom at Borup skulle finde fodfæste på Aars' kunstgræsbane, inden de for alvor kom i gang.

Sønderup/Suldrup har haft lidt mere svingende resultater i sæsonen indtil videre, hvor de pt. indtager en 5.plads med 10 point. De tabte hjemme 0-2 til topholdet fra Tjele Vest Sport, selvom de var en mand i overtal den sidste halve time. TVS fortsætter med at hive sejre i land, og har lagt sig helt fast i topppen af tabellen.

Nedrykningskampen i puljen er stadig ekstrem tæt, så et hvert point er nødvendigt i denne pulje. Borup kan med en sejr i dag, få lidt ekstra luft ned til de trælse pladser, og endda rykke op på andenpladsen.

Det første opgør mellem de to hold sluttede 2-0 til Sønderup/Suldrup, da de var værter for det første opgør midt i august. Borup fik aldrig rigtig gang i deres spil, og Sønderup/Suldrup havde godt styr på den kamp. Det skal meget gerne laves om til i dag!

Truppen til i dag er stort set uændret fra Aars kampen. De eneste ændring er at Anders Tougaard er tilbage i truppen, og August er tilbage i målet, efter et vikariat fra Tobias der stod i kampen mod Aars.

Forventninger til kampen for Borups vedkomne bliver, at de er mere klar fra start, end de var til kampen i Aars. For der er ingen tvivl om at Sønderup/Suldrup kommer med alt hvad de har, så de kan få point med fra Borup stadion. Borup skal finde deres gode spil frem, og revanchere sig fra det første opgør de to hold havde.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Download hele kampprogrammet via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: