Borup IF serie 5 nu klar til oprykningsspil

Efter et hektisk efterår for Borup Idrætsforening serie 5 herrer med 5 klubber meget tæt på hinanden, er holdet nu igennem første runde og er klar til ombrydningsspillet. Borups hold tager trods nogle udfordringer 2 points med over i slutspillet, og skal møde stærke hold som Haverslev, Fjelsø/Gedsted og Møldrup.

Holdet tog hul på efteråret ved at møde Tjele Vest Sport på hjemmebane. En kamp som blev spillet i højt tempo, og endte 1-1. Borup kom ellers bedst fra start og førte 1-0 på et mål af Rasmus Nielsen, og burde have vundet, men Tjele udlignede på straffe i 2 forsøg mod den debuterende målmand August Mathiasen, der også blev kampens spiller.

Anden kamp var i Ulbjerg, hvor holdet spillede 3-3 efter en førte 3-2 føring til langt hen i overtiden. Målscore Rasmus Nielsen og Steffen Frederiksen. Dagens spiller i Ulbjerg blev Steffen Frederiksen.

Tredje kamp var hjemme mod Løgstrup. En kamp som endte 3-1 i en tæt og høj tempofyldt kamp. Dagens spiller blev delt mellem Mads Lyngsø og Magnus Kristensen.

Fjerde kamp var ude mod Foulum, og det blev en underlig kamp, hvor holdet kun stillede 11 mand, og først kom lige til kampstart. Rasmus Nielsen var ligeglad og var rigtigt i hopla og scorede 3 mål til kampens resultat 3-0. Rasmus blev velfortjent dagens spiller.

Puljens sidste kamp spillede Borup i onsdags, hvor de mødte Skals i en tæt kamp. Skals førte den kamp 1-0 til kort før tid, men efterårets helt store spiller Rasmus Nielsen hamrede udligningen ind til 1-1 kort før tid. Dertil havde holdet et par store chancer til sejr kort før tid. Men kampen endte 1-1. Dagens spiller blev Jakob Svendsen.

Følg med i holdets nye kampe via vores hjemmeside.

Annoncesponsor for dette opslag er: