Trænerteam 2020 i Borup IF offentliggjort

Fodboldudvalget under Borup Idrætsforening offentliggjorte lørdag eftermiddag det nye trænerteam for 2020, og det blev en kombination af velkendte- og nye kræfter.

Det nye trænerteam består af cheftræner Niels Klausen, assistenttræner Steffen Frederiksen, målmandstræner Bo Soelberg, samt holdlederne Christopher Justesen for serie 3 og holdleder Joachim Hvid for serie 5. Holdleder for serie 6 er endnu ikke på plads.

Klubbens bedste hold forventes at spille i serie 3 igen i den kommende sæson. Sådan ser det i hvert fald ud i øjeblikket. Klubbens næstbedste hold spiller i serie 5. Klubben har desuden et hold i serie 6 og et U70 hold for de ældre spillere over 60 år.

Niels Klausen får med aftalen comeback til Borup IF efter ét års pause. Inden da var han cheftræner i klubben i 5 år, så det er en velkendt profil, der vender tilbage til klubben. Både spillere, kollegaer og klubbens ledelse kender cheftrænerens kvaliteter og byder ham velkommen tilbage.

Sidste gang Niels Klausen forlængede kontrakt med Borup IF var til sæsonen 2018, hvor han oplyste, at han havde været så meget i klubben, at han efterhånden kunne betegne sig selv som en rigtig Borup-mand. Han var desuden træneren, der gik forrest og viste vejen for klubbens unge spillere, når der var fælles arbejdsdage og bud efter frivillige kræfter, ligesom han opfordrede sine spillere til at deltage i disse aktiviteter for klubben.

Mange af vores naboklubber ser i øjeblikket ud til at ende i samme række som Borup IF. Dermed kan der med god vilje fra DBU skabes en pulje med gode kampe og lokale fodboldbrag, som det også har været tilfældet i indeværende sæson. Samtidig har Borup nok haft det mest stabile og samtidig unge førstehold gennem mange år, så der er noget at bygge videre på for det nye trænerteam.

Niels Klausen siger selv, at han glæder sig til at komme tilbage til Borup Idrætsforening. Selv om Niels Klausen står for det seriøse i at spille fodbold, så lægger han også vægt på, at der skal være plads til, at det er sjovt at være en del af spillertruppen. Mange gode spillerfester og sociale arrangementer viser, at det er tilfældet. Socialt sammenhold og seriøsitet er ikke modpoler, men snarere komplementære størrelser, der skaber en god klub.

Holdleder for førsteholdet bliver igen Christopher Justesen, der også har fungeret som holdleder på serie 3 i hele 2019. Christopher har desuden selv haft fodboldstøvlerne på som afløser på holdet, hvor han også tidligere har været fast spiller under netop Niels Klausen.

Assistenttræner Steffen Frederiksen kommer fra egne rækker i Borup IF, hvor han har spillet fast på førsteholdet i de sidste  6 år. Ud over at assistere Niels Klausen med trænergerningen, kommer Steffen til at stå i spidsen for serie 5 holdet sammen med holdleder Joachim Hvid. Steffen har i det seneste år trænet Bjerringbros damer i serie 2 og har inden da gjort sin trænergerning i SUB88 på U11 og U12 rækken.

Målmandstræner Bo Soelberg har stået for specialtræning til klubbens målmænd i de 2 seneste år. Han er desuden ofte at finde på sidelinjen, så han kan nurse klubbens målmænd ud fra hans observationer fra kampene.

Borup Idrætsforening ønsker tillykke med kontrakterne til de nye trænere og ser frem til en god sæson med Niels Klausen og co. på sidelinjen.

Annoncesponsor for dette opslag er: