Kampprogram serie 3 Borup IF - Tjele Vest Sport

Se hele kampprogrammet ved at klikke på ovenstående billede. 

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal lørdag møde seriens bedste hold, Tjele Vest Sport, da de indtager puljens 1.plads. De sikrede sig den direkte oprykning i sidste weekend med en sikker 6-0 sejr over bundholdet fra Strandby/Farsø. Tjele har indtil videre kun tabt to opgør, så vi kan kun ønske dem tillykke med oprykningen i fortjent stil. Skals skal ud at spille om at rykke op i play-off kampe her de kommende weekender.

Alt kan stadig ske i nedrykningsspillet, hvor der potentielt er fire hold der skal kæmpe om de trælse pladser, for at undgå nedrykning. Borup har listet sig fri af dette, og kan dermed koncentrere sig om at spille om 3.pladsen.

Borup kommer med et træls nederlag i bagagen fra weekenden mod Hersom/Bjerregrav, hvor Borup tabte 1-3. Her kunne Borup have sikret 3.pladsen, og samtidig skabt endnu mere spænding i nedrykningskampen, men sådan skulle det ikke blive, da Hersom ville det mest den dag, og fortjent vandt kampen.

Forventningerne til lørdagens kamp må være at måle sig med det nyslåede serie 2 hold, for at se hvad niveauet kræver for at komme op i den række. Så Borup skal være klar fra start, for Tjele vil helt sikkert også slutte deres flotte sæson godt af. Borup skal have fundet samme spilhumør og gejst frem fra de to holds første opgør, hvor Borup virkelig spillede godt, og udfordrede Tjele!

Derudover skal der lyde en stor tak fra spillerne til Svend Aage for trænergerningen her i Borup. Det har været sjovt, spændene og lærerigt det Svend har bidraget med! Og han skal have held og lykke i fremtiden!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

 

Annoncesponsor for dette opslag er: