Årets BIF-er 2019

 

Kenni Elkjær modtog pokalen for "Årets BIF'er" overrakt af sidste års Årets BIF'er Joachim Hvid.

Årets BIF’er:

I forbindelse med afslutningsfesten i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2019 udnævnt af sidste års BIF’er Joachim Hvid. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2019.

Joaciim oplyste i sin tale, at han selv havde været enormt stolt over at modtage den ærefulde titel i 2018. Først der erkendt han, hvor stor opmærksomhed der er om denne titel. I dagene efter udnævnelsen blev han gratuleret af rigtig mange, som han mødte på sin vej. Selv tandlægen gratulerede ham, mens han lå i tandlægestolen i ugen efter sidste års afslutningsfest. Det var en fantastisk oplevelse at modtage al den anerkendelse, der følger med titlen. 

Omkring udvælgelse af den nye Årets BIF'er, oplyste Joachim, at det både havde været et svært valg og alligevel ikke. Rigtig mange frivillige i klubben gør året ud en kæmpe indsats for Borup Idrætsforening. På den måde er der mange at vælge imellem. Imidlertid er pokalen efterhånden tætskrevet med navne, så han havde set bort fra nogle af dem, der i de senere år har modtaget titlen, selv om de fortsat gør en stor indsats for klubben. 

Joachim oplyste, at han har valgt en person, der er rigtig sjov at være sammen med. Det er en person, som man både kan grine sammen med, og det er en person, som man kan grine af. Personen spiller fodbold i klubben og har gjort det hele livet. Han har spillet på alle seniorhold i den forgangne sæson, så det er også en aktiv fodboldmand. 

Ud over at spille fodbold, har dette års BIF'er siddet med i bestyrelsen i flere år. Han har i den forbindelse været med i sponsorudvalget ig i fodboldudvalget. Han står for indkrævning af kontingent, har været kasserer, deltager altid i arbejdsdage og er i øvrigt en flittig gæst i klubben. 

Med disse ord kan ingen være i tvivl om, at dette års Årets BIF'er er Kenni Elkjær..

Under stående applaus blev Kenni Elkjær kaldt frem til pokaloverrækkelse. 

Kæmpe tillykke til Kenni med den velfortjente titel. Udvælglesen af Kenni var ingen overraskelse for det har ligget i kortene i flere år, at det snart måtte komme på listen over modtagere. 

Kenni holdt en kort takketale, hvor han oplyste, at han er stolt og rørt over at modtage den eftertragtede titel. Han takkede mange gange for udvælgelsen og for de varme klapsalver, som han blev mødt af. 

Annoncesponsor for dette opslag er: