Nyt behandlingstilbud i Låstrup

Nyt behandlingstilbud i Låstrup

Bjørks Terapi & Velvære tilbyder i den kommende tid akupunkturbehandling i Borup Idrætsforenings klubhus. Det sker fra tirsdag den 12. marts. Bjørk vil være klar i klubhuset de følgende tirsdage i tidsrummet fra kl. 1730 til 1845. Flere kan godt modtage behandling samtidig, så man behøves ikke bestille tid i første omgang.

Bjørk behandler vidt forskellige skader og smerteproblemer med akupunktur. Her nævnes blandt andet ubalance, blokeringer, spændinger og smerter. Via nervesystemet får mange her og nu reaktioner på smerter i hoved, nakke, skuldre, ryg, led-smerter og sågar folk, der døjer med hjernerystelse, har reageret positivt på Bjørks behandling. Hertil kommer blærebetændelse, migræne, hovedpine.

Bjørk lover, at man allerede efter første behandling vil kunne mærke en fremgang, hvis man er modtagelig for behandlingen, så hvorfor ikke prøve det. Det kan jo være, at det virker på netop dig.

Bjørks tilbud er ikke kun for medlemmer i Borup Idrætsforening og Fjordklyngens cykelklubs medlemmer, det er også for andre borgere i byen, der vil behandles sammen i klubhuset. Borup Idrætsforening lægger gerne lokaler til, hvis nogen har brug for behandling.

Prismæssigt er aftalen, at en behandling koster 150,- kroner, hvis man deltager i den fælles behandling. Bjørk kan også behandle individuelt i klinikken. Alle er velkomne til at komme og få en uforpligtende samtale med Bjørk om, hvad der er bedst i det enkelte tilfælde. Se priser på behandlinger på Bjørks hjemmeside i linket nederst på denne side. 

Bjørks baggrund for at behandle skader

Jeg er en god årgang 1961 og opvokset i det Sønderjyske. Min familie består af min kone Astrid og mine børn Lisa, Maiken og Andreas. Min baggrund er, at jeg er opvokset i landbruget og er uddannet landmand og jordbrugsteknolog. Siden jeg har været 16-17 år har jeg været aktiv som håndboldtræner, og igennem dette har sportsskader og det psykiske aspekt været med til, at jeg altid har været meget bevidst om kroppens funktioner. Det har været en god følgesvend og givet mig en masse personlig udvikling. I denne søgen er jeg bl.a. stødt på forskellige behandlingsformer og har med egne øjne set og følt på min krop, hvad der er muligt. Det har været medvirkende til, at jeg har uddannet mig på mange forskellige områder:

 • anatomi/fysiologi og sygdomslære – på zoneterapiskolen Logos i Viby i 2001
 • akupunktur – hos læge og akupunktør Eckhardt Bick, på Logos i Viby i 2001/2002
 • kommunikations kinesiologi – hos Kiirsten Pedersen gennem en længere række af kurser
 • NLP practitioner/master practitioner – hos http://www.learninglink.dk/ Kim Nielsen og Casper Rongsted i 2006 og 2008
 • Klinikdrift 1/2015 hos Heilpraktikerskolen ved Jesper Hollenberg
 • KST I+II+III+V+VI, RRN (ret-ryg-nakke) I+II, Organmassage I+II+III – hos www.KST-akademiet.dk ved Trine Rosenberg som certificeret KST terapeut i 8/2009, samt eksaminieret KST-terapeut 2/2015
 • RAB-godkendt KST-terapeut 2/2016 og opfølgende kurser
 • Diplomuddannet NADA ørekupunktør 3/2015 og supplerende NADA kursus 3/2016
 • Painkillers BMS akupunktur: modul 1.) Smerter i lemmerne og ryg, lænd og haleben - 3/2016. Modul 2.) Smerter i hoved, nakke, hals, torso, underliv og genitalier - 9/2016. Modul 3.) Teorien bag ved – 9/2017. Modul 4.) Psyke og Stress – 3/2018
 • Gaven i maven - 4/2016
 • og en lang række kortere kurser indenfor bl.a. kost og ernæring

Min drøm var sidst i 90’erne at blive alternativ behandler på fuld tid. Denne drøm har været længe undervejs, og nu er den en realitet. Jeg mener at have fundet den rigtige cocktail for mig og dem jeg behandler. Mine resultater siger mig, at jeg er mere end klar til at tage springet, så september 2014 var springbrættet for at starte op som alternativ behandler på fuld tid. Mit håb er, at du vil tage godt imod mig og udfordrer mig på det, jeg kan. I dag arbejder jeg hjemme på adressen, hjemme hos folk og på Toldboden 1/sundhedscentret i Viborg.

Se mere om Bjørks andre behandlingstilbud på hans hjemmeside via dette link.