Fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet

Fastelavn Kulturcenter Værestedet

Søndag den 23. februar var der traditionen tro fastelavnsfest på Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Igen i år var gæsterne indbudt i tidsrummet fra kl. 1000 til kl. 1200. Dette tidspunkt har i de foregående år valgt ud fra børnefamiliernes ønske. Alle børn er friske på den tid af dagen, og familien har hele eftermiddagen til andre gøremål.

Da festen startede kl. 1000 var 43 voksne og deres 38 børn mødt op flot udklædt i kunstfærdige kostumer. Alle i håbet om, at dommerne skulle falde for lige netop deres udklædning, som forsamlingens flotteste. 3 dommere blandt publikum blev bedt om at finde den flottest udklædte deltager blandt de mange søde børn. Dommerne var Henning Laustsen, Pernille Mikkelsen og Peter Glerup.

Først blev alle udklædte børn bedt om at posere foran dommerne, og derefter skulle katten slås af tønden. Deltagerne var delt op i 3 grupper. Én for skolebørn, én for børnehavebørn og én for dagplejebørn.

Følgende vindere blev fundet i de 3 kategorier:

I kategorien for skolebørn, blev Laura, der var klædt ud som Pippi årets kattekonge Kattedronning blev Alma, der var en Nokia mobiltelefon. Alma blev også valgt som det flotteste udklædte skolebarn.

    

Kattekonge for børnehavebørnene blev Richard, der var klædt ud som Hulk. Kattedronning blev Sine, der var mariehøne, mens bedste udklædning i den kategori blev Christian, der var transformer

  

I kategorien for dagplejebørn blev Laurits, der var klædt ud som arbejdsmand årets kattekonge. Kattedronning blev Josefine, der var flamengo og bedste udklædning var Frida, der var klædt ud som løve.

   

Dagens fastelavnstønder inkl. slik og rosiner til disse var sponseret af Spar Købmanden i Skals, mens dagens slikposer til børnene var sponseret af Borup Idrætsforening. 

Derefter var der kaffe og fastelavnsboller til de voksne, fastelavnsboller og saftevand til børnene.

Fastelavnskomitéen takker opbakning til fastelavnsfesten og håber på godt fremmøde igen til næste års fest. Tak til bagedamerne for de gode fastelavnsbolle, til købmand Lund for tønder, rosiner og slik, mens Borup IF takkes for slikposerne til børnene. 

 

Flot publikum og flot udklædte børn i den yngste gruppe har her slået bunden af tønden.

Se flere billeder fra den hyggelige dag på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: