Referat jyllandsserie kvinder SUB09 - FC Thy/Thisted Q

SUB09 - FC THY/THISTED Q   1-2 (0-1)

20.min. 0-1. Mette Klitmøller Sørensen

46.min. 0-2. Mette Klitmøller Sørensen

64.min. 1-2. Kathrine Møller

Med søndagens 1-2 nederlag til FC Thy blev vores flotte sejrsstime desværre stoppet. Resultatet kan der ikke indvendes noget imod, for Thy-pigerne havde mere lyst og vilje til sejren på dagen og vi haltede generelt efter dem hele kampen igennem. Både i tanke og handling. Boldomgangen og beslutningerne med bolden var præget af mange fejl og tingene lykkedes bare ikke rigtigt denne eftermiddag.

Kampen var meget chancefattig og vi havde svært ved at skabe og kreere noget offensivt, men fik lukket fint af i egen ende trods et par scoringer imod.

Kathrine Møller fik skabt lidt spænding tilbage i kampen, da hun med et fint skud fra feltet overlistede Thy-keeperen. Og selvom Thy fik en 10 min. udvisning kort efter, fik vi aldrig lagt det fornødne tryk og heller ikke tilspillet os muligheden for udligning. I forbindelse med det gule kort til Thy-spilleren stødte Kirsten Rømer og Camilla Porup sammen, som resulterede i en hjernerystelse til Kirsten, som derfor desværre må holde ufrivilligt fodboldpause et par uger.

At vi tabte lørdagens kamp skal ikke spolere glæden over den flotte start med 12 points i 6 kampe. Mange af pigerne var jævnt trætte af nederlaget, og hvis jeg kender dem ret, betyder det, at de er indstillet på at revanchere sig på fredag, når vi skal en tur til Gundersted.

Indskiftede Sandra Mathiassen kom ind til 2.halvleg og spillede så flot, at hun hev de fleste stemmer hjem. Kathrine Møller og Ida Velling gjorde sig ligeledes bemærket under stemmefordelingen.

/Kristian Dam Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: