Referat Jyllandsserie kvinder SUB 09 - Støvring IF

SUB 09 - Støvring 0-2 (0-1)

En indiskutabelt Støvring-sejr. Så kort og præcist kan tirsdagens kamp beskrives. Vi har mødt Støvring en del gange efterhånden og sejrene er fordelt lige i mellem os efter tirsdagens kamp. Men denne gang var Støvrings sejr ganske overlegen, selvom cifrene antyder noget andet. De var bedre end os på alle parametre, og vi havde ikke en reel chance i kampen. Men takket være fight og en glimrende keeper i Sanne Pedersen i målet blev nederlaget begrænset til 0-2.

0-1 scoringen opstod efter en fejlaflevering udenfor eget felt efter 35 min. og 0-2 scoringen faldt lige efter pausen på en fin solotur.

Ellers er der ikke så meget at berette om end at vi simpelthen bare tabte til en bedre modstander, men fighterviljen og indstillingen var ganske godkendt.

Kathrine Møller og Ena Klausen hev begge 4 stemmer hjem, men blev tæt forfulgt af Sanne Pedersen og Maja Plougmann, som begge fik 3 stemmer.

Nu trænger vi snart til en sejr igen, og den kunne passende komme på lørdag hjemme imod Holtet kl.15 på Borup stadion, hvor vi ligeledes holder 10 års SUB09-jubilæum med forskellige aktiviteter og tiltag. Så kom glad forbi og støt op om de gæve SUB-piger- og kwindfolk.

/Kristian Dam Kjær

 

Annoncesponsor for dette opslag er: