Referat jyllandsserie kvinder Gundersted - SUB 09

Gundersted - SUB 09   1-1  (0-1)

5.min. 0-1. Kathrine Møller

65.min. 1-1.

En kamp vi burde og skulle have vundet. Sådan lyder den korte version af fredagens udekamp i Gundersted. Men i stedet for en sikker sejr måtte vi desværre tage til takke med uafgjort.

Pigerne kan ikke klandres for manglende indstilling eller dårligt spil, for kampen igennem var vi toneangivende og ville mest. Gundersted stod meget lavt og spillede konstant bolden rundt i egen bagkæde, hvilket kostede dem en del farlige boldtab og gode chancer til os. Vi fik da også en ønskestart efter 5 min., da dagens bedste, Kathrine Møller, fra 35 meter fangede keeperen for langt ude af sit mål og sendte flot bolden i en bue over hende. Vi havde efterfølgende store chancer til at udbygge føringen, men en godt spillende Gundersted-keeper og træværket holdt værterne inde i kampen. Med ca. 25 min. igen skete så det, som ikke måtte ske. Et boldtab på midten gav Gundersteds anfører mulighed for at afslutte fra distancen, og med et fornemt spark udlignede hun på hjemmeholdets eneste chance. En spand koldt vand i hovedet på SUB-pigerne, som ihærdigt jagtede den afgørende scoring, men ind ville bolden bare ikke denne fredag aften.

En fin og tilfredsstillende indsats af  de 12 piger, som kom i aktion på en aften, hvor vi var noget udfordret ift. skader og afbud. Udover dagens bedste, Kathrine Møller, var der også lidt ekstra plusser til Camilla Porup. Trods det uafgjorte resultat rykkede vi os tættere på den forløsende redning og en ny sæson på js-niveau, som er forårets helt store målsætning.

/Kristian Dam Kjær

Kampens spiller blev Kathrine bach Møller.

Annoncesponsor for dette opslag er: