Kampprogram serie 3 fredag den 17. maj 2019, kl. 1330

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal i fredag møde NRIF, da holdene tager hul på anden runde i denne pulje. Der er sket meget siden første opgør mod NRIF. De har ikke set sig tilbage overhovedet, kun en enkelt gang hvor det blev til nederlag mod Skals, men de beviste igen her i weekenden at de er tilbage på rette spor med en 6-0 sejr over Hersom/Bjerregrav. Så ingen tvivl om at NRIF er kommet til Borup med en masse tiltro på dem selv.

Sidste hjemmekamp, Borup kommer med en fremragende sejr i bagagen fra sidste weekend, hvor man slog naboerne fra Skals med 3-1 på eget græs, i en meget underholdende kamp, med massere tilskuere på stadion. Det var en kamp Borup var meget opsatte på fra start af, og overraskede måske Skals en smule. Borup sad på spillet og gik også rigtig fysisk til værks, og man endte med at slutte med 8 mand.

Det var tydeligt at se at Borup var mere klar end Skals, og ville have den sejr og håneretten over dem.

Sejren var startskuddet til en fremragende fest om aftenen, med lækker mad fra Lill Panduro og co. og socialt samvær på højt niveau.

 Truppen til fredag, Borup stiller igen meget stærkt op, da der er få skader og afbud. Dog er Johan Nielsen og Jakob Lyngsøe stadig skadet. Mike Lybæk har karantæne pga. rødt kort mod Skals. Derudover er Christian Mønsted tilbage i målet, som overtager efter Kaare Elkjær. Så er Mark Vad med for første gang på førsteholdet i år, og Steffen er tilbage i truppen også.

Forventninger til kampen i dag, må være at man skal tage den gejst og spilleglæde med fra sidste weekend og kæmpe for hinanden, og hver en bold. Hvis spillerne kommer med samme indstilling som mod Skals, så kan vinde Borup godt vinde over NRIF, og bibeholde den gode stime, hjemme på vores eget græstæppe.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Download kampprogrammet på dette link. 

Se holdopstilling på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: