Kampprogram Borup IF - Aars IK lørdag den 1. juni

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal møde Aars IK, hvor der må siges er være rigtig meget på spil. Begge hold ligger placeret i den tunge del af den hårde pulje, og et eventuelt nederlag i denne kamp vil betyde at man kommer til at hænge efter de andre hold, så en sejr ville lune hos begge hold.

Aars kommer til dagens kamp med et nederlag i bagagen mod topholdet fra Nørager, hvor det blev til 0-3 på eget græs.

Sidste opgør mod Aars var en meget jævnbyrdig affære der endte 2-2, selvom Borup var foran to gange i løbet af kampen. Kampen var en hårdspillende en af slagsen, og dommeren tillod at der blev gået til den.

Sidste hjemmekamp, har Borup været en tur forbi Hersom/Bjerregrav, hvor det endte med et ærgerligt nederlag på 2-0, mod spil og chancer. En kamp Borup sad på fra første fløjt, men bolden ville bare ikke ind. Borup kombinere sig ellers til rigtig mange fine chancer, men heldet var ikke med Borup denne dag.

Kristi Himmelfartsdag var Borup i kamp på udebane mod Rosendal, hvor holdet også måtte lide et nederlag på 4-1, hvor Borup også var noget afbudsramt – Peter Lund, Victor Holst, Anders Tougaard, Tobias Sloth og Frederik Hvid var ikke med, så der var sket et par rokader i startopstillingen. Dette blev aldrig Borups kamp, så resultatet var denne her gang retvisende.

Truppen er til lørdagens kamp lidt afbudsramt igen, da Peter Lund ikke er blevet klar, og Tobias må ind i målet og vikariere, da Christian Mønsted ikke er med i dagens trup. Anders Tougaard er heller ikke i dagens trup, da han er hængt op af eksamener.

Forventninger til kampen i dag, er at Borup er klar fra start, og får deres spil i gang fra start af, viser masser af vilje og gejst. Denne kamp er meget vigtig, da man med tre point kan kommer over nedrykningsstregen. Derudover er der ingen tvivl om at Aars også vil gøre alt for, at de kan høste de tre point med sig hjem til Aars, så de kan slå det lille hul til bunden.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se holdopstilling på dette link.

Download hele programmet på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: