Træningsopstart SUB09

Lørdag den 2. februar var kvinderne i SUB09 kaldt til træningsopstart på multibanen på Ulbjerg Stadion. Træner Kristian Kjær tog mod damerne til årets første udendørs træning. Kulden havde frosset de rigtige græsbaner hårde, så derfor var træningen henlagt til kunstgræsset på multibanen. 

Efter årets første træning var der varm suppe at varme sig på i Skytteforeningens kantine, da Ulbjergs eget klubhus ikke er helt klar endnu. 

Træner Kristian Kjær redegjorde for hans umiddelbare tanker omkring fodbolden i foråret 2019:

Der trænes tirsdage og torsdagen fra kl. 1900 til 2030. Ulige uger i Ulbjerg og lige uger i Borup. Der trænes dog i Borup, indtil klubhusbyggeriet i Ulbjerg snart er færdigt. 

Træneren forventer god opbakning til træningsaftenerne. Hvis holdet skal spille i jyllandsserien, så skal alle spillere træne mindst én gang om ugen. Der er mulghed for at tilkendegive på facebookgruppen, hvis man er forhindret. 

For at motivere spillerne til at komme til træningerne, oprettes en konkurrence, hvor spillerne optjener point i træningernes afsluttende spil, og der er gevinster til de 3 spillere, der får flest point, når forårssæsonen er slut. 

Kristian oplyste, at han forventer meget af sine spillere. Både spillernes rolle på og uden for banen er vigtige. Alle har noget at bidrage med, så han håber på rigtig god opbakning til holdene. 

Han ønskede derefter kvinderne en god sæson. 

Efter træningen var der mulighed for at deltage i Ulbjerg IF generalforsamling for den del af kvinderne, der er medlemmer i Ulbjerg. 

 

 
Annoncesponsor for dette opslag er: