Borup IF - Julestævne 2. juledag

 

Igen i år blev der 2. Juledag afholdt Borup IF’s familie fodbold julestævne i Skals Hallen. Borup IF vil i den anledning gerne takke de tilmeldte hold, de mange tilskuere, Skals Hallen, de frivillige hjælper og ikke mindst alle vores sponsorer, som bidrager med spurtpræmier og gevinster til stævnet.

Dagen begyndte kl. 8.30, hvor familie-børnerækken startede. I år havde vi 9 hold med i denne række, som var inddelt i 3 indledende puljer 1,2 og 3. Efter hvert hold havde spillet 2 kampe, kunne holdene blev delt ind i nye puljer/rækker (A, B og C), alt efter hvordan de havde klaret sig i deres indledende puljekampe. Således at bedste hold i pulje 1 endte i A-rækken, nr. 2 i puljen i B-rækken, mens nr. 3 skulle spille i C-rækken. Inddelingen i de nye puljer betød at holdene mødte nogle mere jævnbyrdige hold.

Efter yderligt 9 kampe blev vinderne af de forskellige rækker fundet og placeringerne i henholdsvis A-, B- og C-rækken.

A-RÆKKEN

Placering

Holdnavn

1

Bak-Nielsen United

2

Hermansen

3

Bak-Nielsen Allstars


B-RÆKKEN

Placering

Holdnavn

1

Team Nedergaard

2

Sørensen @ Kristensen

3

Team Plougmand


C-RÆKKEN

Placering

Holdnavn

1

Team Gade

2

Sørensen og Elkjær

3

F.C. Æbleskiverne


Efter præmieoverrækkelse i familie-børnerækken startede familie-ungdomsrækken, hvor der i år var ny rekord i antal tilmeldte hold, med 5 hold. Det betød én pulje, hvor det var alle mod alle. Efter 10 kampe var vinderen fundet, som blev FC Leggings. I lille sjov historie med hensyn til FC Leggings, så deltog de også sidste år med navnet FC Legends (legender). Problemet var at dommerbordet sidste år udtalte det som Leggings (gamacher), så derfor havde holdet i år omdøbt sig til FC Leggings, og i den anledning taget leggings på inden under shortsene.

Resultatet af puljen blev følgende: 

RESULTATET AF FAMILIE-UNGDOMSRÆKKEN

Placering

Holdnavn

Point

1

FC Leggings

10

2

Vi starter under uret

9

3

Fam. Elkjær Jensen

5

4

Sørensen @ Kristensen

3

5

Team Vejlby

1


Dagens sidste række i Borup IF’s Julestævne var som altid Familierækken, hvor der bliver gået noget mere til stålet. I år var der 6 hold tilmeldt, som mødte hinanden i en stor pulje, hvor det var alle mod alle. Efter 15 kampe var der en klar vinder, som blev Team Thorsager med 5 vundne kampe ud af 5. For at finde ud af hvem nummer to i puljen var. Måtte dommerbordet kigge i reglementet, da de to hold, Team Fox og Peters Tropper, havde pointlighed. I den indbyrdes kamp spillede de 2-2, så dommerbordet måtte tage udgangspunkt i måldifferencen, som gav Team Fox andenpladsen.

RESULTATET AF FAMILIERÆKKEN

Placering

Holdnavn

Samlet målscore

Point

1

Team Thorsager

21 - 5

15

2

Team Fox

15 - 9 (+6)

10

3

Peters Tropper

12 - 8 (+4)

10

4

Svenningsen Dynastiet

12 - 15

6

5

Kai’s Tropper

10 - 16

3

6

Familien Braad

8 - 25

0


Vi glæder os til at se Jer igen 2. Juledag 2020. Rigtig godt nytår til Jer alle.

 

Se billeder fra stævnet via dette link. 

Maria Svenningsen, Line Bach Møller og Borup IF

Sponsorer for fodboldstævnet var: