Referat serie 3 Møldtrup-Tostrup IF - Borup IF

Borup serie 3 skulle fredag aften, efter det ærgerlig nederlag mod Skals, til Møldrup i et nyt lokalopgør.

En kamp hvor begge hold var presset for at få en sejr, da holdene ellers for alvor ville blive sendt ned i de trælse pladser i bunden af puljen.

Borup havde 4 afbud og havde derfor taget superveteranen Søren Offersen med på bænken.

Borup startede i en ny formation med 2 angribere og 2 offensive kanter. Det overraskede tilsyneladende Møldrup for de var i hvert fald på hælene i starten af kampen.

Borups offensive satsning gav pote for holdet kom hurtigt foran 0-2. Først i det 7. minut da Lasse Braad sendte et giftigt frispark ind i målfeltet. Her dumpede bolden ned til Mathias Dalsgaard, der kort foran mål hamrede bolden op i måltaget, så målet var ved at lette.

I det 18. minut blev det 2-0 på et flot gennemspillet angreb. Bolden blev sendt op til Peter Lund, der smart spillede videre til Lasse Braad, der med en kølig inderside sendte bolden over i målets lange hjørne. 0-2 til Borup efter 18 minutter, det tegnede godt for gæsterne.

Derefter overtog Møldrup til dels spillet og fik et par gode chancer. Især den ene i 35. minut var stor. Men August Ivik reddede flot og sendte Borup i et hurtigt contra-angreb. Bolden havnede ved Mathias Dalsgaard, der med et flot langskudsmål hamrede bolden op i det ene målhjørne til 0-3. Det var også var stillingen ved pausen.

I anden 2. halvleg spillede Borup mere defensivt og Møldrup overtog forventeligt spillet. De kom dog ikke til det helt store i starten. Men løbende kom de til en del chancer som den unge målmand August Ivik gang på gang flot tog sig af. Her revancherede han sig for alvor fra Skals kampen, og viste virkelig at det er en mand Borup kan få stor glæde af i fremtiden.

I det 68. minut fik Møldrup dog reduceret, da et indlæg ramte overliggeren og i det efterfølgende klumpspil blev bolden sendt i mål.

Borup kom dog godt med ind i kampen og fik tilspillet sig yderligere 3 chancer ved Lasse Braad, Peter Lund og indskiftede Søren Offersen.

Det var Møldrup, der kom til den største chance, hvor en bold i det 85. minut blev sendt ind til en blank Møldrup angriber, der til alles overraskelse ramte helt forbi bolden.

Så det blev ved de 1-3 og trods alt en fortjent og vigtigt sejr til Borup, som nu kravlede lidt op i tabellen.

Bedste spiller blev selvfølgelig August Ivik, men også nytilkommen Mathias Dalsgaard med 2 fantastiske mål gjorde det rigtigt godt.

Se video fra kampen på dette link. 

Næste kamp er ude mod Farsø/Strandby.

Annoncesponsor for dette opslag er: