Referat jyllandsserie kvinder Vorup - SUB 09

Vorup – SUB09  1-1  (0-0)

74.min. 0-1. Kathrine Møller

86.min. 1-1.

En flot og velspillet fodboldkamp mellem to hold, som stod godt til hinanden, endte uden vinder, selvom vi var meget tæt på at tage alle 3 points med hjem fra Vorup.

Kathrine Møllers smukke langskudsmål fra ca. 30 meter med godt et kvarter igen, lignede en kampafgørelse, men Vorup udlignede efter hjørnespark i 86.min. Et fair nok resultat, men skulle der have været i vinder, burde vi have trukket det længste strå, da et par meget store chancer blev misbrugt tidligere i kampen.

De brændte chancer skal ikke spolere glæden og fornøjelsen over en rigtig flot præstation, som pigerne endnu engang levere. Hurtigt pasningsspil, opspilsmønstre og struktureret arbejde uden bold bliver praktiseret med gejst og super indstilling. Nu skal afslutningsspillet bare forbedres, for så ligger der flere points og venter på os. Og points er nødvendige i en tæt række, hvor alle åbenbart kan slå hinanden.

Kathrine Møller blev fortjent kåret til kampens spiller efter en flot kamp på den central midtbane. Også Camilla Porup spillede en flot kamp på højrekanten med flere gode aktioner. Men alle spillere burde nævnes og roses for deres indsats, for samtlige piger byder ind og yder max.

Næste kamp er på lørdag i Skals imod Aabybro, og vi håber på stort fremmøde og lokal opbakning.

/Kristian Dam Kjær

Annoncesponsor for dette opslag er: