Kampprogram Serie 3 Borup IF - Skals FF

Se hele kampprogrammet via dette link. 

Serie 3

Borup IF – Skals FF

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal tirsdag møde Skals FF, i et af de mange spændene lokalopgør i denne efterårssæson. Borup kommer med et træls nederlag i bagagen, efter de tabte 2-0 til Sønderup/Suldrup i lørdagens kamp. Borup skabte ikke det vilde i kampen, og der manglede noget vilje og fight i kampen for at de for alvor kunne true modstanderen.

Skals fik i deres opgør mod Aars en uafgjort med hjem, da de spillede 2-2 i søndags. Det var ikke den bedste start for Skals, da de har intentioner om at spille med i toppen af serie 3 igen.

Så kampen i dag bliver uhyre vigtig for begge hold, da man kan komme lidt fri fra den tunge ende af tabellen med en sejr. Derudover er der altid kampen i kampen når det gælder de her lokalopgør, hvor man kan få håneretten over naboklubben.

Truppen tirsdag, er der foretaget et par ændringer. På målmandsposten er August kommet med i stedet for Kaare Elkjær, som stod på mål i weekenden. Så er Jakob Lyngsøe blevet indlemmet i truppen igen, sammen med Mathias Dalsgaard. Netop Mathias Dalsgaard har været med i sæsonstarten i Fjends-cup, og har vist at han godt kan være med på dette niveau, og kan bringe en masse til Borups offensiv.

En negativ melding er det også blevet til, da Magnus Dahl er flyttet til Århus, og det vides ikke hvor meget han kommer til at spille for Borup her i efteråret.

Forventningerne til dagens kamp, må være at Borup kommer ud som lyn og torden, og har fået vasket nederlaget fra weekenden ud, og klar på at give alt i denne vigtige kamp mod Skals. Borup skal forsøge at gøre som de gjorde i det første møde mod Skals i foråret, hvor de sad tæt i deres markeringer, og ville gøre alt for at vinde hver enkelt bold.

Derudover skal målkontoen også gerne åbnes op til dagens kamp, og hvilken bedre anledning end mod Skals FF! 

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: