Borups første kamp i efterårets kampe hjemme lørdag.

Borup IF – Aars IK

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup skal lørdag møde Aars IK i den første kamp i efterårsturneringen, hvor Borup igen er havnet i en meget spændene og lokal pulje, og hvor det forventes at puljen bliver rigtig tæt igen.

Borup har holdt træningsfri hen over sommeren, men har dog deltaget i Fjends cup som de plejer. Det blev dog med knap så gode resultater, så det endte med en 6. plads til Borup efter en sejr, en uafgjort og to nederlag. Træningen startede i denne uge, så spillet endegyldigt kunne pudses af til efterårets første kamp.

Aars har nu to hold i serie 3 efter at deres serie 4 hold rykkede op i serie 3 i foråret, hvor de allerede har et hold. Derfor vides det ikke, hvilket af de to hold der bliver satset på i denne pulje.

Der er fortaget lidt rokader til lørdagens hold, da tvillingerne er på SMUK festival i Skanderborg. Victor Holst er holdt, da han skal rejse det næste halve års tid.

Til dagens kamp er Jakob Lyngsøe og Magnus Kristensen tiltrådt i deres fravær. De to har bidraget positivt til Borups kampe både til Fjends Cup og til træningen.

Forventningerne til lørdagens kamp er at Borup er opsatte fra start, og de skal i gang fra første fløjt. Det skal helst udmønte sig i tre point, da et hvert point i denne pulje kan blive meget vigtig, og især hjemme på eget græstæppe!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Se hele kampprogrammet på dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: